❌ Biletul zilei din tenis de miercuri 8 februarie 2023

Home » ❌ Biletul zilei din tenis de miercuri 8 februarie 2023

Biletul zilei din tenis, de miercuri, 8 februarie e formată din două evenimente, de la ATP Cordoba, are cotă totală de 2,37 și vine din oferta de pariuri Betano.

Mai jos, evenimentele alese:

  1. Tomas Barrios – Zapata Miralles
  2. Hugo Dellien – Pedro Cachin 
biletul zilei din tenis pentru 8 februarie

Mai jos, argumentările pentru Biletul zilei din 8 februarie  

Tomas Barrios – Zapata Miralles – victorie Zapata Miralles  

Tomas Barrios Vera e un sportiv din Chile, în vârstă de 25 de ani, clasat în afara top 200. Zgura e suprafața favorită a jucătorului sud-american, care a avut un start de sezon bun. Din 7 partide jucate, 5 au fost victorii. În primul meci de la Cordoba, Barrios s-a impus în minimum de seturi în fața lui Galan Riveros. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Bernabe Zapata Miralles e un alt jucător bun pe zgură. Din aceeași generație cu adversarul său, spaniolul a jucat un singur meci pe suprafața roșie în 2023. Chiar în turul precedent, când s-a impus în trei seturi în fața compatriotului Carballes Baena. A fost o victorie muncită, dar meritată pentru jucătorul de pe locul 76 ATP. 

Meciul se anunță interesant. Ambii jucători se simt bine pe suprafața roșie, dar spaniolul e sportivul mai bine clasat. Ibericul vine după cel mai bun sezon din carieră și dacă va reuși să joace cel puțin la nivelul din primul tur, credem că pontul indicat la Tomas Barrios – Zapara Miralles merge pe victoria spaniolului. 

Hugo Dellien – Pedro Cachin – peste 20,5 – (în meci se vor disputa minimum 21 de game-uri)  

Hugo Dellien a avut nevoie de tururi preliminare pentru a ajunge pe tabloul principal. Bolivianul a muncit în cele două partide, de fiecare dată ieșind câștigător în trei seturi. Iar adversarii nu au fost cei mai buni, dar succesele au fost meritate. 

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Pedro Cachin debutează pe zgură în acest an. Argentinianul e recunoscut ca un jucător solid pe suprafața roșie, chiar dacă rezultatele cele mai bune au venit în circuitul challenger. Sud-americanul a încercat la finalul sezonului trecut, cât și la startul actualei stagiuni să își adapteze jocul pe hard, dar rezultatele nu au fost deloc cele scontate. 

Cu fanii alături, Cachin va încerca să obțină prima victorie din 2023. Zgura e suprafața preferată a argentinianului, dar meciul cu Dellien nu va fi deloc ușor. Considerăm că partida e deschisă oricărui rezultat, astfel că pariul indicat la Dellien – Cachin merge pe over 19,5 game-uri. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status