✅ Biletul zilei din tenis de luni 13 februarie

Home » ✅ Biletul zilei din tenis de luni 13 februarie

Debutul de săptămână e echivalent cu meciuri de tenis din noi turnee. Atât în întrecerea masculină, cât și feminină. Motiv pentru noi să îți aducem ponturile și pariurile câștigătoare. Biletul zilei din tenis, de luni, 13 februarie e formată din două evenimente, de la ATP Buenos Aires, Argentina și ATP Delray Beach, SUA, are cotă totală de 2,20 și vine din oferta de pariuri Superbet.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mai jos, evenimentele alese. 

      1. Thiago Monteiro – Padro Cachin 

      2. Michael Mmoh – Aleksandar Kovacevic 

biletul zilei

Mai jos, argumentările pentru Biletul zilei din 13 februarie  

Thiago Monteiro – Padro Cachin – peste 20,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri) 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Thiago Monteiro e un jucător bun pe zgură, chiar dacă forma de moment nu e la un nivel ridicat. Obișnuit și al întrecerii challenger, brazilianul poate juca de la egal la egal cu cei mai buni jucători din circuit pe suprafața roșie. Săptămâna trecută a cedat în primul tur, la turneul de la Cordoba, în fața finalistului Coria. 

Pedro Cachin e unul din favoriții gazdelor de la Buenos Aires. Argentinianul a evoluat mult în ultimele două sezoane, doar că startul de sezon a fost slab. Doar un singur meci jucat pe suprafața favorită în acest an. Săptămâna trecută, tot la Cordoba, unde a cedat în minimum de seturi. 

Monteiro e favorit în acest meci, dar nu va avea o misiune ușoară în fața favoritului publicului. Cachin, în ciuda eșecului de săptămâna trecută, e un jucător solid pe zgură. Anticipăm un meci echilibrat și disputat, astfel că pontul sigur la Monteiro – Cachin merge pe over 20,5 game-uri. 

Michael Mmoh – Aleksandar Kovacevic – peste 20,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Michael Mmoh un sportiv american, în vârstă de 25 de ani, clasat pe locul 87 ATP. Iar jucătorul din Statele Unite e un mare talent, dar care în ultimele sezoane nu a reușit să joace nici să se apropie măcar de potențialul său. 

Aleksandar Kovacevic un sportiv american, de origini sârbe, în vârstă de 24 de ani, clasat pe locul 122 ATP. Startul de an a fost bun pentru Kovacevic, care a bifat deja un prim titlu. E adevărat, în întrecerea challenger, tot în Statele Unite, la Cleveland. 

Meciul dintre cei coi compatriți americani se anunță echilibrat. Mmoh pleacă cu prima șansă, prin prisma experienței superioare, dar Kovacevic arătat un tenis foarte bun în ultima perioadă. Cu servicii foarte bune, credem că game-uri se vor derula rapid, iar pariul ideal la Mmoh – Kovacevic merge pe over 20,5 game-uri. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status