❌ Biletul zilei din tenis de joi 9 februarie 2023

Home » ❌ Biletul zilei din tenis de joi 9 februarie 2023

Biletul zilei din tenis, de joi, 9 februarie e formată din două evenimente, de la ATP Cordoba și ATP Dallas, are cotă totală de 2,35 și vine din oferta de pariuri Superbet.

Mai jos, evenimentele alese. 

1. Federico Delbonis – Francisco Cerundolo 

2. Oscar Otte – Marcos Giron 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

biletul zilei

Mai jos, argumentările pentru Biletul zilei din 9 februarie  

Federico Delbonis – Francisco Cerundolo – victorie Francisco Cerundolo 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Federico Delbonis a avut un parcurs foarte bun până acum la turneul de acasă. Deși a început aventura din calificări, Fede a jucat solid și a câștigat meritat fiecare meci jucat. În cele trei partide disputate, Delbonis a cedat doar un singur set. 

Francisco Cerundolo e un alt favorit al gazdelor și unul din capii de serie de la ediția din acest an de la Cordoba. Sud-americanul, favorit doi la întrecerea din Argentina se află la primul meci pe zgură din acest an. Startul de an nu a fost cel mai bun pentru numărul 31 mondial.  

Francisco Cerundolo se află la primul meci pe zgură în acest an, dar acest aspect nu ar trebui să fie un impediment. Numărul 31 se va acomoda rapid la condițiile de joc, iar loviturile sale își vor face simțit rapid efectul. Delbonis nu va fi ușor de învins, dar noi credem că valoarea superioară în acest moment al numărului 31 mondial va face diferența. În acest caz, pariul sigur la Delbonis – Cerundolo merge pe victoria argentinianului mai tânăr! 

Oscar Otte – Marcos Giron – peste 20,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri)

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Oscar Otte vine după două sezoane bune, dar startul de an a fost modest pentru sportivul din Germania. Ajuns acum pe locul 80 ATP, Otte a înregistrat în primul tur la Dallas doar cea de-a doua victorie din acest an. A fost un succes în trei seturi contra unuia dintre favoriții gazdelor, Eubanks. 

Marcos Giron a fost destul de inconstant în acest start de an, alternând victoriile cu eșecurile. Evoluțiile au oscilat de asemenea și ele, dar calitatea americanului nu poate fi contestată. Aici, în primul tur, Giron a avut o misiune mai complicată decât s-ar fi așteptat în fața conaționalului Rybakov. 

Ambii jucători dețin un serviciu bun, care pe suprafața de la Dallas se va plia de minune. Otte e mai bun la acest capitol, dar americanul are fanii de partea sa. Credem că partida va fi echilibrată și întinsă pe multe game-uri. În acest caz, pontul indicat la Otte – Giron merge pe over 20,5 game-uri

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status