❌ Biletul zilei din tenis de duminică 12 februarie 2023

Home » ❌ Biletul zilei din tenis de duminică 12 februarie 2023

Multe meciuri de tenis în ziua de duminică, când sunt programate și partidele de calificare de la turneele de tenis de săptămâna viitoare. Ocazie numai bună de a veni în ajutorul tău cu ponturi și pariuri. Biletul zilei din tenis, de duminică, 12 februarie e formată din două evenimente, din calificările de la ATP Buenos Aires, Argentina, are cotă totală de 2,48 și vine din oferta de pariuri Superbet.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mai jos, evenimentele alese. 

  • Dusan Lajovic – Meligeni Alves
  • Juan Pablo Varilas – Federico Delbonis 
Biletul zilei din tenis de duminică 12 februarie 2023 calificări ATP Buenos Aires

Mai jos, argumentările pentru Biletul zilei din tenis de azi:

Dusan Lajovic – Meligeni Alves Handicap game-uri – Dusan Lajovic (-2,5) (Lajovic câștigă la cel puțin 3 game-uri diferență) 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Dusan Lajovic e un jucător bun pe zgură, dar forma de moment nu e cea mai bună. Totuși aici, în primul tur al calificărilor, sârbul a trecut fără probleme de un favorit al gazdelor, Renzo Olivo. 

Meligeni Alves e un sportiv din Brazilia, clsasat pe locul 161 ATP. Mai mult un jucător de nivel challenger, Alves a trecut în primul tur al calificărilor de la Buenos Aires de Nicolas Jarry, un jucător solid. A fost 7-6, 6-4 pentru brazilian. 

Lajovic e jucătorul mult mai experimentat, mai ales la acest nivel. Chiar dacă nu e la un ritm foarte bun, sârbul poate ridica nivelul și să se impună fără probleme în fața adversarului din această rundă. Alves va lupta și el pentru victorie, dar noi suntem de părere că pariul la Lajovic – Alves merge pe victoria sârbului la cel puțin trei game-uri diferență. 

Juan Pablo Varillas – Federico Delbonis Total game-uri peste 20,5 (se vor juca minim 21 de game-uri) 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Varillas a jucat bine săptămâna trecută la Cordoba, în ciuda eșecului din primul tur. Drept dovadă, peruanul s-a impus fără emoții în primul meci din calificările la turneul de la Buenos Aires. Varillas a trecut cu 6-2, 6-4 de favoritul gazdelor, Arthur Tirante. 

Federico Delbonis vine după un turneu foarte bun la Cordoba, acolo unde a ajuns în optimi, după ce a pornit tot din calificări. Tot de tururi preliminare trebuie sa treacă pentru a ajunge pe tabloul principal de la Buenos Aires, iar în primul meci victoria a venit fără probleme în fața italianului Andrea Pellegrino. 

Se anunță un meci disputat întrei cei doi sud-americani. Ambii se simt bine pe suprafața roșie și vin după un meci solid făcut în primul tur. Delbonis are fanii de partea sa, dar Varillas e un jucător solid, greu de învins. Suntem de părere că partida e deschisă oricărui rezultat, astfel că pariul ideal la Varillas – Delbonis merge pe over 20,5 game-uri. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status