❌ Biletul zilei – 3 Februarie 2023

Home » ❌ Biletul zilei – 3 Februarie 2023

Începutul de weekend vine cu meciuri din abundență și mai presus de toate aduce oportunități excelente pentru iubitorii de pariuri sportive. Echipa noastră a reușit să compună biletul zilei la cele mai bune cote din oferta Superbet, iar ponturile propuse au șanse foarte bune de reușită.

  • Altay Izmir – Adanaspor
  • Augsburg – Leverkusen
  • Wolfsberger – Rapid Viena

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

biletul zilei

Biletul zilei azi

Altay Izmir vs. Adanaspor – GG sau Peste 2.5 goluri (Ambele echipe marchează sau se marchează cel puțin 3 goluri în meci)

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Prima propunere făcută de noi pentru biletul zilei ne duce în liga a 2-a din Turcia (1. Lig) și avem în prim-plan echipele Altay și Adanaspor. Cele două formații sunt clasate pe pozițiile 12 și 13 în clasament, fiind despărțite de doar 3 puncte. Lupta pe care cele două formații o duc este mai degrabă pentru evitarea retrogradării, iar ce iese în evidență este numărul foarte mare de goluri încasate de cele două echipe de-a lungul sezonului.

Pentru că acestea au demonstrat probleme defensive grave, dar și un număr decent de goluri marcate, iar istoricul meciurilor directe ne indică multe goluri marcate de ambele formații în mai toate confruntările directe, vom miza pe gol marcat de ambele formații sau cel puțin 3 goluri marcate în meci.

Augsburg vs. Leverkusen – X2 & Peste 1.5 (Câștigă Leverkusen sau egal și se marchează cel puțin 2 goluri în meci)

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

A doua partidă propusă de noi ne duce în Bundesliga, iar atenția noastră se îndreaptă către partida dintre Augsburg și Leverkusen.

Cele două formații sunt despărțite de doar 6 puncte în clasament și de 5 poziții, însă este o partidă ce poate conta enorm în ecuația celor ce vor participa în cupele Europene sezonul viitor, sau în ceea ce privește formațiile retrogradate.

Gazdele acestei partide se află într-o formă destul de slabă, iar din ultimele 5 meciuri jucate în campionat au câștigat un singur meci, au reușit să mai remizeze într-o partidă și au pierdut alte 3 meciuri. Leverkusen este clar favorita acestei partide, fiind în formă mult mai bună cu 4 victorii consecutive și o singură înfrângere în ultimele 5 etape de campionat. Pentru a vă oferi unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi nu vom risca și vom miza pe șansă dublă cu victoria oaspeților sau egal și cel puțin 2 goluri marcate în meci.

Wolfsberger vs. Rapid Viena – GG sau Peste 2.5 goluri (Ambele echipe marchează sau se marchează cel puțin 3 goluri în meci)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ultima propunere dată de noi pentru biletul zilei vine din cupa Austriei, mai precis din faza sferturilor de finală unde avem parte de un alt meci extrem de interesant între Wolfsberger și Rapid Viena.

Cele două echipe au avut parte de un parcurs impresionant în cupa Austriei până acum, Rapid Viena reușind să treacă de Tirol cu scorul de 4-1, iar Wolfsberge a trecut de Linz cu scorul de 3-1 în faza precedentă a cupei Austriei. Cele două formații sunt și rivale în prima ligă din Austria, iar din ultimele 5 partide directe am avut cel puțin 3 goluri marcate per meci, iar în 4 din 5 confruntări au marcat ambele formații.

Având în vedere faptul că dorim să mizăm pe cele mai sigure ponturi la pariuri sportive, vom miza pe gol marcat de ambele formații sau cel puțin 3 goluri marcate în meci.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status