❌ Biletul Zilei – 12 Martie

Home » ❌ Biletul Zilei – 12 Martie

Este o zi plină de fotbal pe care nu o putem rata în tentativa de a ne multiplica investiția. Așa că am selectat din ofertă ce ni s-a părut mai tentant și am cumulat două evenimente de meciuri fotbal pentru a întocmi Biletul zilei de astăzi. Pe de o parte am ales un meci cu o miză importantă pentru una dintre echipe, iar la celălalt am mers pe o partidă la care se așteaptă să fie înscrise goluri multe.

  • Metaloglobus – Concordia Chiajna
  • Werder Bremen – Bayer Leverkusen

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

biletul zilei

Biletul zilei azi

Metaloglobus – Concordia Chiajna 2 (câștigă Concordia Chiajna)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Campionatul Ligii 2 din România a ajuns la ultima etapă a sezonului regulat. Concordia Chiajna are șanse de a ajunge în faza de play-off (Top 6), cu puțin ajutor de la rezultatele indirecte, dar înainte de toate trebuie să-și câștige meciul. În primul rând, e mult zis deplasare la Metaloglobus pentru că este din București, iar de la Chiajna la București e o distanță scurtă.

În al doilea rând, Trică (antrenorul Concordiei) o cunoaște bine pe Metaloglobus, echipă pe care a pregătit-o în startul sezonului. În plus, pe lângă victoria necesară ca miză pentru oaspeți, Concordia are un lot cu mult mai valoros decât adversarul său. Tamaș, Rusescu, Mediop, Ivanovski și mulți alți jucători cu experiență în primul eșalon fac parte din echipa ilfovenilor. Șansele de calificare în Top 6 ale Concordiei sunt destul de mari în cazul unui succes, pentru că Unirea Dej are deplasare grea la Slatina (echipa cu cea mai bună apărare din întreg campionatul), Gloria Buzău are de jucat tocmai la Baia Mare, în timp ce Unirea Slobozia are meciul cel mai greu dintre toate, cu FC Brașov – o contracandidată la play-off.

Werder Bremen – Bayer Leverkusen peste 2,5 goluri (se marchează cel puțin trei goluri în meci)

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Sunt câteva echipe din Bundesliga care păstrează tradiția fotbalului spectacol din campionatul german, iar printre acestea se numără și cele două echipe care se întâlnesc duminică între ele, Werder Bremen și Bayer Leverkusen. Media de goluri în meciurile lor sare bine de 3, fiind două dintre abonatele la partide de peste 2,5. Ne așteptăm la un joc deschis și pentru că sunt echipe rămase fără mari obiective în acest moment al sezonului, în care gazdele sunt ca și salvate de la retrogradare (scopul principal al acestei ediții de campionat), iar oaspeții au mai mari preocupări legate de un parcurs îndelungat în Europa League.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status