Betano repară eroarea VAR din Premier League

Home » Betano repară eroarea VAR din Premier League

Unul dintre cele mai controversate momente de la introducerea sistemului de arbitraj video (VAR) în fotbal s-a petrecut pe data de 30 septembrie 2023, în timpul partidei dintre Tottenham Liverpool, din Premier League. Betano a corectat eroarea VAR și a plătit pariurile pe jucătorul al cărui gol a fost anulat în mod eronat, după cum vom vedea în explicația de mai jos.

La BETANO te așteaptă O Lume Plină de Acțiune!
Deschide cont ACUM și alege-ți Bonusul de BUN VENIT!

Betano

Betano repară eroarea VAR din Premier League și plătește pariurile pe Luis Diaz marcator oricând în Tottenham – Liverpool

La scorul de 0-0, în prima repriză, Liverpool a marcat prin Luis Diaz după o demarcare a acestuia în suprafața de pedeapsă. Golul columbianului a fost anulat de o semnalizare de la margine a arbitrului asistent pentru o presupusă poziție de ofsaid, la pasa venită de la Mohammed Salah.

La BETANO te așteaptă O Lume Plină de Acțiune!
Deschide cont ACUM și alege-ți Bonusul de BUN VENIT!

VAR-ul a intervenit pentru analiza situației. S-a observat clar ca lumina zilei faptul că Luis Diaz s-a aflat într-o poziție cât se poate de regulamentară la momentul pasei. Chiar și așa, într-un mod complet inexplicabil, decizia de ofsaid a fost menținută. În reluările VAR nu au apărut însă și liniile de demarcare prin care s-ar fi demonstrat poziția regulamentară a lui Diaz și de aici întreaga controversă din jurul acestui moment.

Golul lui Diaz a rămas anulat, deși fusese marcat corect, iar în final Liverpool a pierdut meciul, cu 2-1, pierzând puncte importante în clasament.

La BETANO te așteaptă O Lume Plină de Acțiune!
Deschide cont ACUM și alege-ți Bonusul de BUN VENIT!

Eroare umană majoră

Acest eveniment a creat valuri mari în Anglia, iar Comisia Arbitrilor din Premier League a reacționat public recunoscând că a fost vorba de ”o eroare umană majoră”.

Betano, o companie pasionată și cunoscătoare de sport, a dorit să corecteze eroarea umană de la acest meci. A trecut peste decizia VAR de la meciul Tottenham – Liverpool, considerând golul marcat de Luis Diaz ca fiind unul regulamentar, cum de altfel ar fi trebuit să fi  întâmplat și în meciul de la Londra.

La BETANO te așteaptă O Lume Plină de Acțiune!
Deschide cont ACUM și alege-ți Bonusul de BUN VENIT!

Astfel, toți clienții Betano care au mizat pe Luis Diaz pe tipul de pariu „Marcator Oricând” în meciul dintre Tottenham și Liverpool au primit pariul pe verde, adică unul câștigător, trecând peste eroarea VAR din timpul partidei. Diaz avea cu înaintea startului meciului o cotă de 2.87 că va marca în orice moment din partidă, așdar cei care au mizat aproape și-au triplat suma investită grație celor de la compania Betano.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status