Barcelona implicată într-un nou scandal! Sumă uriașă plătită de catalani unui fost șef al arbitrilor din Spania! 

Home » Barcelona implicată într-un nou scandal! Sumă uriașă plătită de catalani unui fost șef al arbitrilor din Spania! 

Barcelona e una din cele mai în formă echipe din Europa la ora actuală, dar catalanii sunt din protagoniștii unui nou scandal. Liderul din La Liga e acuzat că i-a plătit firmei lui Enriquez Negreira, vicepreședinte al Comitetului Tehnic al Arbitrilor din cadrul Federației Spaniole, în perioada 2016-2018, 1,4 milioane de euro. Acum cele două părți trebuie să dea explicații pentru suma respectivă. Doar că jurnaliștii de la MARCA au analizat meciurile de fotbal jucate de catalani în perioada respectivă și au sesizat mai multe arbitraje favorabile grupării blaugrana. 

Barcelona scandal de posibila coruptie

De ce au plătit catalanii 1,4 milioane de euro lui Enriquez Negreira 

Clubul de pe Camp Nou ar fi virat suma de 1,4 milioane de euro către DASNIL 95, o firmă care îi aparține unui fost arbitru din La Liga. Jose Maria Enriquez Negreira a arbitrat timp de 13 sezoane în prima ligă a Spaniei, iar acum cele două părți trebuie să justifice tranzacția uriașă. Fostul arbitru a fost vicepreședinte al Comitetului Tehnic al Arbitrilor al Federației Regale Spaniole de Fotbal din 1994 până în 2018. Potrivit unei investigații a Parchetului din Barcelona, clubul catalan a plătit suma de 1,4 milioane de euro către DASNIL 95, în perioada 2016-2018.  

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ancheta a început ca urmare a unei inspecții fiscale a companiei menționate mai sus pentru impozitarea celor 1.4 milioane de euro. Astfel, s-a descoperit că FC Barcelona a plătit către firma lui Enriquez Negreira trei tranșe separate: 532.728 euro în 2016, 541.752 în 2017 și 318.200 în 2018. 

Fostul vicepreședinte al arbitrilor din Spania a declarat că suma respectivă, care a fost virată în trei tranșe, a fost în schimbul consilierii jucătorilor cu privire la comportamentul acestora în timpul meciurilor vis a vis de relația cu arbitrii. Chiar Enriquez Negreira a participat la mai multe ședințe și le-a explicat jucătorilor Barcelonei cum să se comporte în timpul meciurilor și cum să abordeze relația cu arbitrii, în funcție de stilul fiecărui central. 

Barcelona comunicat oficial în legătură cu informațiile apărute publice! 

Barcelona a venit cu un punct de vedere oficial, în urma informațiilor apărute în mediul online. Catalanii au emis un comunicat, în care explică pentru ce s-au plătit acele sume de bani și confirmă explicațiile aduse deja de fostul vicepreședinte al Comitetului Tehnic al Arbitrilor al Federației Regale Spaniole:  

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Având în vedere informațiile apărute astăzi în emisiunea Ser Catalunya, FC Barcelona, club conștient de faptele pe care Parchetul le cercetează cu privire la plățile efectuate către firme externe, dorește să precizeze: 

Barcelona a angajat în trecut un consultant tehnic extern, care a furnizat în format video, rapoarte tehnice referitoare la jucătorii de categorie inferioară din Spania pentru secretariatul tehnic al clubului. 

FC Barcelona regretă că această informație apare tocmai în cel mai bun moment din punct de vedere sportiv al acestui sezon. În plus, relația cu furnizorul extern în sine a fost extinsă prin alte rapoarte tehnice legate de arbitrajul profesionist pentru a completa informațiile solicitate de personalul antrenor al primei echipe” 

Marca continuă să pună paie pe foc! 

Cotidianul Marca a analizat arbitrajele pe care Barcelona le-a avut în perioada în care l-a avut angajat ca și consilier pe Enriquez Negreira, 2016-2018 și au observat o statistică interesantă. Una care ar putea da naștere la alte speculații. Barcelona nu a fost sancționată cu nici o lovitură de pedeapsă în intervalul 14 februarie 2016 și 1 martie 2018.  

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Tot jurnaliștii de la Marca au mai dezvăluit că în sezoanele 2017/2018 și 2018/2019 Barcelona, în comparație cu marea rivală, Real Madrid a beneficiat de un arbitraj mai favorabil. Concret, în perioada amintită, gruparea de pe Camp Nou a beneficiat de 14 lovituri de pedeapsă și doar două împotrivă, în timp ce rivala din capitala Spaniei a primit 18 lovituri de la 11 metri, dar a fost sancționată și cu 8 penalty-uri.  

Și la capitolul eliminări catalanii stau mai bine. Barcelona a primit doar 3 cartonașe roșii și 14 adversari au fost eliminați, iar jucătorii lui Real Madrid au văzut 6 roșii și 7 adversari au fost eliminați. 

Barcelona conduce în acest moment ierarhia în La Liga, cu 56 de puncte adunate, cu 8 mai multe decât rivala Real Madrid. Cu 17 etape rămase de jucate, lupta încă e departe de a fi încheiată, iar bătălia între cele două mari rivale se anunță mai mult decât interesantă. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status