Young Boys – Liepaja, ponturi Conference League, 28-07-2022

Home » Young Boys – Liepaja, ponturi Conference League, 28-07-2022

BSC Young Boys va primi vizita echipei FK Leipaja în meciul retur din turul 2 preliminar grupelor UEFA Europa Conference League, în încercarea de a obține victoria și de a avansa în fazele următoare ale competiției. Meciul Young Boys – Liepaja se va juca pe Stadion Wankdorf din Berna pe data de 28 iulie de la ora 21:00.

Young Boys - Liepaja

BSC Young Boys

BSC Young Boys vine în această partidă după rezultatul pozitiv obținut în meciul tur în deplasarea din Letonia.

Echipa antrenată de elvețianul Raphael Wicky a pregătit aceste preliminarii cu nu mai puțin de 7 meciuri amicale, și a reușit să câștige și primele 2 etape din acest sezon din campionatul intern.

Drumul spre Europa Conference League

Echipa condusă de Wicky a reușit să obțină calificarea în turul 2 preliminar al Europa Conference Leageu în urma ocupării poziției a 3-a în Superliga Elvețiană, cu un total de 60 de puncte din 36 de partide jucate.

Obiectiv

Obiectivul echipei din Berna pentru această partidă este să obțină victoria, întrucât Young Boys dorește să se califice în fazele următoare ale competiției, dar dorește de asemena să acumuleze cât mai multe rezultate pozitive.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-2-1-2) Nsame, Meschack – Rieder – Fassnacht, Ngamaleu – Sierro – Jankewitz, Camara, Zesiger, Benito – Ballmoos

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

FK Leipaja

FK Leipaja vine în această partidă în urma unui rezultat decent obținut în meciul tur, dar care le reduce drastic șansele de calificare în fazele următoare ale competiției.

FK Leipaja nu a pregătit în mod special aceste preliminarii, iar motivul principal este faptul că echipa se află în plin sezon competițional în campionatul intern, așadar nu a existat o pauză competițională care să-i scoată din formă pe jucători.

Drumul spre Europa Conference League

Echipa antrenată de Tamaz Pertia a obținut calificarea în turul 1 preliminar al Europa Conference League în urma clasării pe locul 3 în Optibet Virsliga sezonul precedent, la doar un punct în fața ocupanților locului 4.

În turul 1 echipa din Leipaja a eliminat din Kosovo KF Gjilani cu scorul genereal per ansamblul celor două manșe de 3-2, avansând așadar în turul 2 preliminar.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Pertia pentru această partidă este să facă o impresie bună și să încerce pe cât posibil să scoată un rezultat pozitiv, cu toate că șansele de calificare sunt aproape nule.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Mankenda, Dodo, Soladio – Belakovic, Strumia, Karasauskas – Savalnieks, Hreljic, Miguel, Marta – Zviedris

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Turul confruntării Young Boys – Leipaja

În meciul tur al acestei duble manșe, Young Boys a reușit să se impună cu scorul de 1-0, într-un meci dominat cap-coadă de formația elvețiană.

Ponturi pariuri Young Boys – Leipaja

Total goluri Young Boys Peste/Sub (Peste 2.5) cota 1.60 (Superbet)

Având în vedere faptul că în meciul tur Young Boys a avut 23 de ocazii de gol și o posesie de 59%, și ținând cont de faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei din Berna, voi miza pe un meci în care gazdele vor marca de cel puțin 3 ori.

Ambele echipe înscriu și Peste/Sub (Nu și Peste 2.5) cota 2.10 (Betano)

Uitându-ne la meciul tur, putem observa faptul că FK Leipaja a avut doar un singur șut pe cadrul porții, și având în vedere faptul că acest meci se joacă în Elveția, voi miza pe faptul că nu vor marca ambele echipe în acest meci dar se vor marca cel puțin 3 goluri.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status