Ymer – Ivashka, Ponturi tenis ATP Sofia, 26-09-2022 

Home » Ymer – Ivashka, Ponturi tenis ATP Sofia, 26-09-2022 

Ultima săptămână din luna septembrie programează trei turnee ATP în circuitul masculin, toate din seria ATP 250. La Sofia, Bulgaria, Tel-Aviv, Israel și Seoul, Coreea de Sud. În ciuda faptului că toate cele trei competiții sunt din cea mai joasă categorie a întrecerii ATP, la start se vor afla cei mai importanți jucători din circuit, precum Djokovic, Ruud, Norrie, Fritz, Dimitrov, Sinner, Busta, Cilic sau Schwartzman. Deschidem seria pariurilor din această săptămână cu partida dintre suedezul Mikael Ymer și bielorusul Ilya Ivashka, din cadrul primului tur a turneului de la ATP Sofia. Meciul este ultimul a zilei programat pe terenul central și va începe după ora 19:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Ymer – Ivashka, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Ymer – Ivashka

Mikael Ymer: Formă sportiv 

Mikael Ymer e un jucător bun din circuit, dar care nu e deloc constant. Suedezul în vârstă de 24 de ani e momentan doar pe locul 96, în urcare patru poziții față de săptămâna trecută. Asta în urma parcursului bun de la Metz, acolo unde a făcut sferturi de finală. 

Cum ziceam, Ymer e un tenismen bun, care evoluează solid pe toate suprafețele. Doar că inconstanța e atât de mare, încât l-a împiedicat pe jucătorul de culoare să fie mai sus în ierarhia mondială. Potențialul său e de cel puțin top 50. 

Forma de moment e una bună, după victoriile și prezența în sferturile de finală de la Moselle Open. Acolo suedezul a cedat în fața lui Wawrinka, după un meci extrem de disputat și decis în trei seturi. 

Ymer nu a avut noroc la tragerea la sorți și a dat încă din primul tur la Sofia peste un adversar complicat. Dar dacă va reuși să atingă cel puțin nivelul de săptămâna trecută, Mikael își va juca șansa în fața lui Ivashka. 

Ilya Ivashka: Formă sportiv 

Ilya Ivashka e un jucător bun din circuitul masculin. Bielorusul în vârstă de 28 de ani a avut o creștere foarte mare în ultimele două sezoane și a demonstrat că e capabil să se lupte cu cei mai buni jucători din circuit. 

Ivashka a căzut în ierarhia ATP, în special după ce nu a reușit să își apere titlul cucerit anul trecut la Winston Salem, fiind eliminat în acest an încă din primul tur. Ultima competiție la care a participat a fost US Open, acolo unde a avut un parcurs bun. 

Bielorusul a ajuns până în optimi, cedând cu greu în fața lui Jannik Sinner, unul din cei mai buni tenismeni din circuit. A fost un eșec în 5 seturi contra tânărului italian.  

Ilya Ivashka revine în circuit după aproape trei săptămâni și nu va avea cel mai ușor joc la competiția din capitala Bulgariei. Dar cu un joc bun, bielorusul nu ar trebui să aibă probleme în fața lui Ymer. 

Meciuri directe Ymer – Ivashka 

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de 2 ori, iar raportul este egal, 1-1. Ultima confruntare directă a avut loc acum un an, chiar în finala de la Winston Salem, atunci când Ivashka s-a impus categoric, 2-0 la seturi. 

Ponturi pariuri Ymer – Ivashka  

2 (Victorie Ivashka) cota 1,73 Superbet 

Ymer vine după o serie de meciuri bune la Metz și vrea să aibă un parcurs bun și în Bulgaria. Dar adversarul din primul tur e un jucător solid. Ivashka vine și el după turneul bun de la US Open, iar dacă va juca la ritmul său, credem că bielorusul se va impune fără prea mari probleme. 

Victorie Ivashka și total game-uri peste 17,5 cota 1,88 Betano 

Vom miza pe un combo interesant. Ivashka va avea de muncit pentru a ieși victorios și în aceste condiții, game-urile vor fi într-un număr de cel puțin 18. Pariem pe succesul bielorusului și minimum 18 game-uri disputate, la o cotă excelentă oferită de către cei de la Betano!  

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status