Wickmayer – Jang, Ponturi calificări Wimbledon, 23-06-2022

Home » Wickmayer – Jang, Ponturi calificări Wimbledon, 23-06-2022

Un alt meci din calificările de la Wimbledon pe care-l trecem în revistă, de pe tabloul feminin de această dată, e disputa dintre belgianca Yanina Wickmayer și sud-coreeanca Su Jeong Jang. Partida este a doua a zilei pe terenul cu numărul 18 și va începe după ora 15:00, ora României. Mai multe amănunte despre duelul Wickmayer – Jang, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos:

Sari direct la pont >>

Wickmayer – Jang

Yanina Wickmayer: Formă sportiv

Yanina Wickmayer e o jucătoare din Belgia, în vârstă de 32 de ani. Clasată acum în afara top 500, belgianca a fost o jucătoare de top în trecut. Wickmayer a fost chiar pe locul 10, cea mai bună poziție din carieră, în urmă cu 12 ani în urmă.

Belgianca încearcă în momentul actual să urce din nou în ierarhia mondială și participă la turnee foarte mici, chiar și cele din întrecerile ITF. Însă Wickmayer are șansa mare de a fi din nou prezentă pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam!

Yaninia nu a jucat rău pe iarbă în acest sezon și acum e la doar un meci distanță de calificarea la Wimbledon. Chiar dacă nu se vor acorda puncte, prezența la Londra ar fi extrem de importantă. În primele două meciuri, Wickmayer nu a avut probleme, impunându-se fără să cedeze set.

E drept, adversarele au fost slab cotat, dar acest aspect e mai puțin important. În meciul pentru un loc pe tabloul principal belgianca se va lupta cu o jucătoare deloc accesibilă! Însă Wickmayer speră la revenirea pe terenurile principale de la Wimbledon!

Su Jeong Jang: Formă sportiv

Su Jeong Jang e o jucătoare din Coreea de Sud, clasată pe locul 158 WTA. În vârstă de 27 de ani, sud-coreeana nu a jucat în turnee puternice în ultima perioadă. Din contră. Sportiva asiatică a evoluat în competiții mici, din circuitul ITF!

Sau cel mult challenger. Pe iarbă nu are decât trei partide disputate în acest an, din care două au fost în calificările de la Wimbledon! În primele două runde, sud-coreeanca a cedat doar un singur set! În meciul din runda anterioară, contra jucătoarei din Slovacia, Rebecca Sramkova.

Jang e la cea mai bună performanță pe iarba de la Londra. Sud-coreeanca a ajuns pentru prima oară în carieră în turul trei al calificărilor de la Wimbledon și e aproape de cea de-a doua prezență din carieră la un turneu de Grand Slam.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Meciul pentru calificarea în premieră pe tabloul principal de la Wimbledon nu va fi deloc ușor. Din contră chiar. Dar cu un moral bun după primele două partide, Jang își va juca șansa!

Mecuri directe Wickmayer – Jang

Va fi primul meci direct între cele două jucătoare!

Ponturi pariuri Wickmayer – Jang

Victorie Wickmayer cota 1,62 Winmasters

Cred că jucătoarea belgiancă poate trece și de ultimul tur al calificărilor și să revină pe tabloul principal de la Wimbledon. Acolo unde în trecut a obținut rezultate foarte bune! Nu va fi un meci ușor, dar experiența este de partea Yaninei!

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Total game-uri meci – peste 20,5 cota 1,76 Winmasters

Mizez și pe un meci disputat, între două tenismene care au evoluat bine în primele două runde. Nu ar fi exclus să avem chiar și un set decisiv, însă cred că linia oferită de către cei de la Winmasters poate fi atinsă fără prea mari probleme!

Pariază și tu unul din cele două pronosticuri oferite și ai șansa de a câștiga un free bet în valoare de 20 de lei! Pe care îl poți folosi pentru orice meci de tenis din oferta Winmasters! Succes!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status