Villefranche – Quevilly Rouen, baraj promovare-menținere Ligue 2, 24-05-2022 

Home » Villefranche – Quevilly Rouen, baraj promovare-menținere Ligue 2, 24-05-2022 

Ne îndreptăm atenția și către partida dintre Villefranche și Quevilly Rouen, din cadrul primei manșe a a barajului de menținere/promovare în Ligue 2. Meciul tur este programat în această seară, pe Stade Armand Chouffet, din Villefranche, cu începere de la ora 21 30. Mai multe amănunte de la duelul Villefranche Quevilly Rouen, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Villefranche - Quevilly Rouen

Villefranche: Formă echipă 

Villefranche terminat pe locul trei în Național, liga a treia din Franța. Lupta pentru promovarea directă în Ligue 2 a fost extrem de strânsă. Diferența dintre echipa care a câștigat liga a treia din Franța, Laval și Villefranche a fost de doar două puncte. Se poate zice că echipa antrenată de Hervé Della Maggiore a fost și lipsită de șansă. 

E drept, diferența e puncte a fost mai mare, dar parcursul bun din ultimele etape a celor de la Villefranche a făcut ca ierarhia finală să fie extrem de echilibrată. Laval a pierdut 7 puncte în ultimele 5 partide din Național, dar cu toate astea a reușit la limită să promoveze direct în Ligue 2. 

Echipa pregătită de Hervé Della Maggiore are însă un moral excelent după ultimele rezultate și speră la promovare în barajul cu antepenultima clasată din Ligue 2. În meciurile jucate acasă în acest sezon, Villefranche a avut un parcurs bun, cu 10 victorii, trei remize și patru eșecuri. Golaverajul a fost și el bun, cu 26 de goluri marcate și 16 primite.  

Meciul tur din barajul cu Quevilly Rouen se anunță greu, dar Villefranche își va juca șansa. Cred că formația lui Hervé Della Maggiore poate marca măcar o dată în meciul din această seară și să obțină un rezultat pozitiv în perspectiva promovării. 

Quevilly Rouen: Formă echipă 

Quevilly Rouen a terminat pe locul 18 în Ligue 2 și va avea nevoie de baraj pentru a juca și în sezonul următor în Ligue 2. Lupta pentru salvarea directă de la retrogradare a fost strânsă, Rodez, ultima echipă care s-a salvat direct, fiind la doar trei lungimi deasupra celor de la Quevilly Rouen. 

Ultimele două clasate au fost la 9 puncte distanță de echipa antrenată de Fabien Mercadal, astfel că emoțiile în privința retrogradării directe nu au fost prea mari. Chiar dacă dezamăgirea după ratarea salvării directe e destul de mare, Quevilly Rouen pleacă cu prima șansă în barajul de menținere/promovare în fața formației de pe locul trei din Național. 

Diferența de valoarea e una clară între cele două formații, dar în astfel de duble, raportul de forțe se echilibrează destul de mult. Și nu au fost puține exemplele când echipa din eșalon superior a cedat în fața celei din liga inferioară. În meciurile jucate în deplasare, în acest sezon, Quevilly Rouen nu avut un parcurs bun, cu doar 5 victorii obținute. 

Meciul de pe terenul celor de la Villefranche se anunță disputat, dar formația oaspete are forța de a scoate un rezultat bun. Cred că meciul nu va fi lipsit de goluri și nu ar fi deloc exclus să vedem o remiză cu cel puțin un gol marcat de fiecare parte! 

Meciuri directe Villefranche – Quevilly Rouen 

Ultimele două partide directe au fost în sezonul anterior, când ambele evoluau în National. Fiecare s-a impus pe terenul celeilalte formații, cu același scor, 1-0!  

Ponturi pariuri Villefranche – Quevilly Rouen

2+ (în meci se vor marca cel puțin două goluri) cota 1,47 Superbet

Se anunță un meci disputat. Gazdele vor să obțină un rezultat bun care să le ofere șanse la promovare, în timp ce oaspeții au de partea lor experiența sezoanelor din liga secundă. Cred că meciul nu va fi lipsit de goluri și vom miza pe cel puțin două reușite în prima manșă a duelului de promovare/menținere în Ligue 2! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ambele echipe marchează cota 2,05 Netbet

Cred că putem vedea un meci cu goluri. Și implicit cu reușite din partea ambelor formații. Villefranche a jucat bine în ultimele partide de acasă și vrea să marcheze măcar o dată și în acest meci. Quevilly Rouen vine din eșalonul superior și e teoretic, mai valoroasă. Și capabilă să marcheze cel puțin un gol în manșa tur. Mizez pe goluri în ambele porți! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status