Van De Zandschulp – Nadal, ponturi Roland Garros, 27-05-2022  

Home » Van De Zandschulp – Nadal, ponturi Roland Garros, 27-05-2022  

Ziua a 6-a de la Roland Garros programează prima jumătate a meciurilor din turul trei, iar noi deschidem seria pronosticurilor de astăzi cu partida dintre olandezul Botic Van De Zandschulp și ibericul Rafa Nadal. Partida este a treia a zilei programată pe Arena Suzanne Lenglen și va începe în jur de ora 16 00, ora României. Mai multe amănunte de la disputa Van De Zandschulp – Nadal, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Van De Zandschulp – Nadal

Botic Van De Zandschulp: Formă sportiv 

Botic Van De Zandschulp a avut un sezon de zgură bun. Olandezul s-a remarcat de altfel pe suprafața roșie, iar anul trecut a reușit să facă trecerea și pe suprafețele rapide, devenind unul din jucătorii bine cotați din circuit. Olandezul se află în premieră în turul trei la Roland Garros. 

Dar nu și în carieră. Olandezul a mai atins această fază și anul acesta la Australian Open, iar anul trecut la US Open a ajuns până în sferturi. Cum ziceam, parcursul din sezonul de zgură din acest an a fost bun. Chiar dacă rezultatele nu au fost cele mai bune. 

La Roland Garros, în primele două runde, Van De Zandschulp nu a avut probleme. În turul inaugural a trecut de rusul Pavel Kotov, venit din calificări. A fost un succes în trei seturi, dar fără emoții. Iar în turul secund, olandezul a beneficiat de retragerea lui Fabio Fognini, la scorul de 2-0 la seturi. 

O calificare meritată pentru olandez în runda a treia pe zgura pariziană. Dar testul adevărat vine acum, când Van De Zandschulp va da peste campionul absolut de la Roland Garros. Tenismenul din Olanda își va juca șansa și va încerca să iasă cu fruntea sus din confruntarea contra lui Nadal. 

Rafa Nadal: Formă sportiv 

Rafa Nadal începe să arate din ce în ce mai bine. Ibericul nu a avut parte de o pregătire deloc bună înainte de startul acestei ediții de la Roland Garros. Jucătorul spaniol a suferit o accidentare în finala de la Indian Wells, iar pauza l-a scos din ritm. 

De altfel Rafa nu a reușit să se impună în nici un turneu la care a luat parte, jocul său fiind mult sub nivelul scontat. Dar în cele două partide jucate la Roland Garros, ibericul a dat semne de revenire. Au fost două victorii în minimum de seturi, dar mai mult decât atât, au fost succese categorice. În care Nadal a fost dominant. 

Un triplu 6-2 în primul meci contra lui Jordan Thompson și 6-3, 6-1, 6-4 contra unuia din favoriții publicului, Corentin Moutet. În ultimul meci, jocul lui Nadal a arătat bine, peste cel din meciul cu Thompson. Și cu siguranță nivelul va crește în următoarele partide. 

Rafa începe să fie din ce în ce mai solid în schimburi, nu mai comite erorile de la începutul lunii și reușește mult mai multe lovituri direct câștigătoare. În acest condiții cred că și în partida contra lui Van De Zandschulp ibericul va fi din nou dominant și se va impune fără emoții. 

Meciuri directe Botic Van De Zandschulp – Nadal

Va fi primul meci direct între cei doi jucători! 

Ponturi Pariuri Botic Van De Zandschulp – Nadal 

0-3 – (Nadal se impune cu 3-0 la seturi) – @1,53 Superbet 

Cred că Rafa va avea o nouă evoluție solidă. Chiar una peste cele anterioare, iar în aceste condiții nu văd cum jucătorul olandez ar putea să-i facă față campionului spaniol. Dacă va fi atent și la retur, consider că Nadal se poate impune iar fără să aibă nevoie de set cu prelungiri sau tie-break. Mizez pe un nou succes în minimum de seturi a ibericului! 

Total game-uri meci – sub 34,5 – @1,42 Betano

Mizez pe un meci controlat de jucătorul iberic. Dacă Rafa va ridica ritmul, cred că partida nu va fi deloc lungă. Nadal și-a cedat doar de două ori serviciul în acest turneu, însă a fost dominant pe serviciul adversar. Cred că partida nu va avea mai mult de 34 de game-uri!  

Ofertă specială pentru meciurile de la Roland Garros!

Betano te premiază cu ocazia turneului de la Roland Garros! Deschide cont în perioada 27 mai – 5 iunie, folosește la înregistrare codul RG50, efectuează o depunere de minimum 25 de lei și vei primi un FREE BET în valoare de 50 de lei exclusiv pentru meciurile de la Roland Garros! Nu mai aștepta! Intră în joc și profită de oferta BETANO

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status