Van de Zandschulp – Dimitrov, Ponturi tenis ATP Queen s – 15-06-2022 

Home » Van de Zandschulp – Dimitrov, Ponturi tenis ATP Queen s – 15-06-2022 

Zi plină de meciuri și astăzi, iar pentru început trecem în revistă disputa dintre olandezul Botic van de Zandschulp și bulgarul Grigor Dimitrov, din cadrul turului secund de la turneul ATP Queen’s Club Championships. Meciul este al doilea a zilei programat pe terenul central și va începe după ora 15 30, ora României. Mai multe detalii despre duelul van de Zandschulp – Dimitrov, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

van de Zandschulp – Dimitrov

Botic van de Zandschulp: Formă sportiv 

Botic van de Zandschulp nu a avut cel mai bun start în sezonul de iarbă. Olandezul a pierdut în primul tur, săptămâna trecută, chiar în fața propriilor fani, la Hertogenbosch, contra finlandezului Ruusuvuori, în trei seturi. 

Nu a fost deloc un meci bun făcut de Botic, care suficiente arme ce se pliază bine pe suprafața verde. Serviciul, în mod special, o armă cu care de fapt Van de Zandschulp s-a remarcat în circuit în ultimul an și jumătate. 

În primul tur pe iarba de la Londra, Botic a trecut de unul din favoriții gazdelor, Paul Jubb, la capătul unui meci de trei seturi. 6 ași, 69% procentaj de reușită cu prima minge și 11 mingi de break salvate, din cele 14 oferite. 

Cifrele nu au arătat prea bine în primul meci, dar olandezul poate ridica ritmul de joc. Următorul adversar va fi unul net mai complicat. Botic pleacă cu șansa a doua, însă dacă va reuși să ridice nivelul tenisului, olandezul poate să iasă măcar cu fruntea sus din acest meci. 

Grigor Dimitrov: Formă sportiv 

Grigor Dimitrov a debutat cu dreptul în noul sezon de iarbă. Bulgarul nu a participat săptămâna trecută la nici un turneu, dar Grig s-a adaptat foarte rapid condițiilor de joc pe suprafața verde. 

Bulgarul se simte bine pe iarbă, iar de-a lungul carierei a obținut rezultate bune și foarte bune pe suprafața verde. Și în special la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Multe din armele lui Dimitrov se pliază de minune pe cea mai rapidă suprafață din circuit. 

În meciul de debut de la ediția din acest an de la Queen s, Dimitrov a trecut de unul din capii de serie a competiției, britanicul Cameron Norrie. După un prim set cedat la tie-break, Grig și-a impus jocul și nu a mai cedat decât 5 game-uri în următoarele două seturi. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

O victorie meritată și clară, chiar, pentru bulgar, care pleacă favorit în meciul din runda secundă. Nu va fi însă o misiune prea simplă pentru numărul 22 mondial, dar dacă va repeta evoluția din primul meci, Dimitrov are toate șansele să ajungă în sferturile de finală ale competiției. 

Meciuri directe Van de Zandschulp – Dimitrov 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, anul acesta, la ATP Melbourne, iar bulgarul s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Van de Zandschulp – Dimitrov

Total game-uri meci – peste 21,5 cota 1,46 Fortuna

Se anunță un meci disputat, între doi jucători cu servicii foarte bune. Care pe iarbă se pliază excelent pe suprafața verde. E drept, bulgarul are un joc mult mai bine adaptat condițiilor de joc de pe iarbă, dar olandezul poate ține pasul, cel puțin până la un punct. Mizez pe minimum 22 de game-uri disputate în această partidă! 

2 (victorie Grigor Dimitrov) cota 1,40 Superbet

Dimitrov e jucătorul mult mai experimentat, în special pe această suprafață, iar acest aspect va face diferența. Olandezul are nevoie de un serviciu foarte bun pentru a putea ține ritmul până la capăt cu numărul 22 mondial, însă e greu de crezut că Botic va putea să iasă învingător din această partidă. Mizez pe succesul bulgarului, la o cotă decentă oferită de Suprbet! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status