UTA Arad – Petrolul Ploiești, ponturi Superliga, 25-07-2022

Home » UTA Arad – Petrolul Ploiești, ponturi Superliga, 25-07-2022

UTA Arad va primi vizita echipei Petrolul Ploiești în a doua etapă din Superliga în speranța de a obține victoria, împreună cu toate cele 3 puncte puse în joc. Scopul este de a nu se afunda în jumătatea inferioară a clasamentului din acest stadiu timpuriu al sezonului. Meciul UTA Arad – Petrolul Ploiești este programat pe Stadionul Francisc von Neuman din Arad pe data de 25 iulie de la ora 21:30.

Sari direct la pont >>

UTA Arad - Petrolul Ploiești

UTA Arad

UTA Arad vine în această partidă după o înfrângere în prima etapă a campionatului suferită în deplasarea de la Argeș.

Echipa antrenată de Ilie Poenaru a pregătit acest debut de sezon cu 4 meciuri amicale disputate între 24 iunie – 9 iulie, cu rezultate promițătoare care aduceau speranțe pentru acest sezon.

Poziție în clasament

Cu toate că aveau mari speranțe la începutul sezonului, echipa din Arad a debutat cu stângul printr-o înffrângere cu scorul de 2-0 împotriva echipei FC Argeș, iar din acest motiv echipa condusă de Poenaru se clasează momentan pe poziția 15 în campionatul României.

Obiectiv

Obiectivul arădenilor pentru această partidă este să obțină victoria, întrucât echipa lui Poenaru dorește să scape cât de repede posibil de locurile retrogradabile, și cel puțin să repete performanța din sezonul trecut de a se salva de la retrogradare.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Keșeru – Ubbink, Miculescu, Otele – Batha, Matei – Vukcevic, Hoxhallari, Benga, Dobrescu – Iacob

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Petrolul Ploiești

Petrolul Ploiești vine în această partidă de asemenea după o înfrângere suferită în prima etapă, dar aceasta s-a petrecut pe teren propriu împotriva echipei FC Voluntari.

Echipa nou promovată din Ploiești a pregătit acest sezon de asemenea cu 4 meciuri amicale disputate între 23 iunie – 9 iulie, iar toate aceste meciuri s-au încheiat cu victoria ploieștenilor.

Poziție în clasament

Echipa antrenată de Nicolae Constantin se clasează pe poziția 14 în SUPERLIGA României, datorită înfrângerii suferite cu scorul de 1-0 pe teren propriu în meciul de debut al campionatului.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Constantin pentru această partidă este să încerce să obțină un punct, cu toate că șansele sunt mici, iar în ceea ce privește acest sezon Petrolul Ploiești dorește să se salveze de la retrogradare.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Grozav, Ivanovski, Cioiu – Țîcu, Seto, Dumitriu, Pashov – Huja, Tamaș, Meijers – Avram

Meciurile directe UTA Arad – Petrolul Ploiești

Cele două echipe s-au întâlnit cel mai recent în Liga 2 în sezonul 2019-2020, iar din ultimele 5 întâlniri directe, UTA a câștigat 2 meciuri, Petrolul a câștigat doar un meci, iar 2 partide s-au încheiat la egalitate.

Ponturi pariuri UTA Arad – Petrolul Ploiești

Pauză sau Final (PsF 1) cota 1.67 (Superbet)

Având în vedere faptul că UTA s-a descurcat ceva mai bine în ultimele confruntări directe câștigând 2 din ultimele 3 întâlniri, și ținând cont de faptul că acest meci se va juca pe stadionul echipei din Arad, voi miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce/câștiga echipa gazdă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ambele echipe înscriu (Nu – NGG) cota 1.72 (Betano)

Uitându-ne la ultimele 3 meciuri directe dintre cele două echipe, vom vedea 2 victorii ale echipei UTA cu scorul de 3-0, și ținând cont de faptul că Petrolul nu a reușit să marcheze pe teren propriu în prima etapă a campionatului, voi miza pe un meci în care nu vor marca ambele echipe.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status