Ungaria – Germania, ponturi fotbal Liga Națiunilor, 11-06-2022 

Home » Ungaria – Germania, ponturi fotbal Liga Națiunilor, 11-06-2022 

Un alt meci foarte interesant de astăzi din Liga Națiunilor e confruntarea dintre naționala Ungariei și cea a Germaniei, din cadrul etapei a treia, a grupei 3, League A. Meciul este programat pe Puskás Arena, din Budapesta, cu începere de la ora 21:45. Mai multe detali despre duelul Ungaria – Germania, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Ungaria – Germania

Ungaria: Formă echipă 

Ungaria a jucat bine în primele două etape din actuala ediție a Ligii Națiunilor. Iar rezultatele au fost pe măsură. Ungurii au impresionat pe toată lumea cu victoria contra Angliei, de săptămâna trecută. A fost un succes cu 1-0, tot pe Puskas Arena, în fața a peste 30,000 de fani. 

Nici cu Italia jocul maghiarilor nu a fost rău, dar naționala condusă de Marco Rossi a cedat la limită, 1-2 în fața campioanei europene. Cu trei puncte acumulate, Ungaria e pe doi în grupă, la un punct în spatele liderului Italia.  

Naționala statului vecin a terminat pe patru campania de calificare la Campionatul Mondial, cu 17 puncte strânse, trei mai puțin decât locul secund, Polonia. În acest an, reprezentativa de la Budapesta a mai disputat două partide amicale, 0-1 cu Serbia și 1-0 cu Irlanda de Nord. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

După primele două dispute contra a doi granzi, maghiarii vor să facă un meci bun și în fața gigantul de la Munchen. Meciul cu Germania se anunță poate mai greu decât precedentele partide, dar elevii lui Rossi vor da totul pentru un nou rezultat pozitiv. 

Germania: Formă echipă 

Germania nu a avut debutul dorit în actuala ediție a Ligii Națiunilor. Nemții au acumulat doar două puncte în urma remizelor cu Anglia și Italia, de fiecare dată înregistrându-se același scor, 1-1.  

Naționala panzerelor nu a etalat cel mai bun joc, dar elevii lui Flick cu siguranță vor încerca să joace mult mai bine în următoarele partide. Jocul cu Anglia, din urmă cu patru zile, a fost controlat de către naționala de la Berlin, dar scorul nu a fost pe măsura celor întâmplate pe teren.  

Flick a făcut destul de multe modificări în garniturile trimise în cele două partide și e de așteptat să apară unele modificări și în primul 11 trimis în seara asta la Budapesta. Ultimul meci pierdut pe teren străin a fost cel cu Spania, din Liga Națiunilor, din noiembrie 2020.  

Partida de la Budapesta nu va fi ușoară, dar cu siguranță nemții au fost puși în gardă de evoluțiile maghiarilor din primele două partide. Cred însă că diferența de valoare se va vedea și pe terenul de joc, iar Germania are toate armele la dispoziție pentru a bifa primul succes din această ediție a Ligii Națiunilor. 

Formații probabile Ungaria – Germania 

  • Ungaria: Gulacsi; At. Szalai, Lang, Orban; Fiola, Vecsei, A. Nagy, Z. Nagy; Sallai, Szoboszlai; Ad. Szalai
  • Germania: Neuer; Klostermann, Sule, Rudiger, Raum; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Musiala; Havertz 

Meciuri directe Ungaria – Germania

De trei ori s-au mai întâlnit în istorie cele două naționale, iar raportul este de 2-1 în favoarea nemților. Ultima întâlnire directă a fost însă în urmă cu mai bine de 12 ani, în mai 2010, într-un amical, iar Germania s-a impus cu 3-0! 

Ponturi pariuri Ungaria – Germania

X2&0-3 (Germania nu pierde și în meci se vor marca maxim trei goluri) cota 1,65 Superbet

Ungaria a jucat bine cu Anglia și Italia, dar rezultatul nu a fost de fiecare dată bun. Meciul cu Germania se anunță și mai greu. Nemții caută primul succes, dar nu vor avea o misiune ușoară la Budapeste. Mă îndoiesc însă că maghiarii ar putea marca mai mult de un gol în seara asta, astfel că mizez că Germania nu va pierde și în meci vor fi maxim trei goluri. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Germania cota 1,41 Unibet

Germania nu a câștigat până acum și vrea primul succes. Ungaria nu va ceda fără luptă, dar diferența de valoare este una clară. Dacă vor fi mai lucizi în fața porții și atenți în apărare, consider că elevii lui Flick se vor impune în partida din capitala Ungariei. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status