Ungaria – Anglia, ponturi fotbal Liga Națiunilor, 04-06-2022

Home » Ungaria – Anglia, ponturi fotbal Liga Națiunilor, 04-06-2022

Meciurile din Liga Națiunilor se joacă la foc automat în aceste zile, iar noi continuăm seria pronosticurilor cu meciul dintre Ungaria și Anglia, din cadrul etapei întâi, din grupa 3, League A. Partida este programată sâmbătă, 4 iunie, pe stadionul Puskas Arena, din Budapesta, cu începere de la ora 19:00. Mai multe amănunte de la duelul Ungaria – Anglia, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Ungaria - Anglia

Ungaria: Formă echipă 

Ungaria a fost repartizată într-o grupă extrem de grea în ediția de anul acesta din Liga Națiunilor. Maghiarii sunt alături de Anglia, Germania și Italia în grupa a treia din League A. Era de așteptat însă că dacă Ungaria e în prima urnă valorică, sa aibă parte de adversari de calibru. 

Ungurii au terminat pe patru campania de calificare pentru Campionatul Mondial, la doar trei lungimi în spatele celor de la Polonia, naționala de pe locul secund. Ultimul meci oficial jucat de Ungaria a fost chiar contra Poloniei, pe 15 noiembrie, în ultima etapă din grupă. În total, naționala antrenată de Marco Rossi a adunat 17 puncte în 10 partide disputate. 

În acest an, Ungaria a disputat două partide amicale, din care una a fost câștigată, 1-0 contra Irlandei de Nord, iar cealaltă a fost pierdută, tot cu același scor, în fața Serbiei. Meciul de debut din ediția din Liga Națiunilor nu va fi deloc ușor. Din contră chiar. 

La Budapesta va veni Anglia, finalista Campionatului European, iar partida se anunță complicată. Dar cu aportul fanilor de pe Puskas Arena, Ungaria poate spera să iasă măcar cu fruntea sus din acest meci. 

Anglia: Formă echipă

Anglia e una din forțele din Europa. Și nu numai. Reprezentativa Albionului e calificată la Campionatul Mondial din Qatar. Selecționata condusă de Gareth Southgate nu a avut nici o emoție în preliminarii, terminând pe 1, într-o grupă din care au mai făcut parte, printre altele, și Ungaria. 

Cele două echipe se vor întâlni din nou, după ce în campania pentru Mondiale, Anglia s-a impus cu 4-0 în meciul de la Budapesta. Englezii vor avea acum însă o grupă mult mai complicată, cu Italia și Germania alături. Dar spre deosebire de campania de calificare de la Mondiale, Liga Națiunilor nu e o prioritate pentru selecționata Albionului. 

Ultimele partide jucate de Anglia au fost în luna martie, iar ambele dispute amicale au fost câștigate. 2-1 cu Elveția și 3-1 cu Coasta de Fildeș. Englezii vor să înceapă cu dreptul și campania din Liga Națiunilor, chiar dacă obiectivul principal e Campionatul Mondial. 

Meciul de la Budapesta nu va mai fi așa ușor ca precedenta deplasare din capitala Ungariei. Gazdele vor să facă un meci mult mai bun decât precedentul și nu ar fi exclus să vedem o victorie la limită a selecționatei lui Southgate sau chiar o surpriză. 

Formații probabile Ungaria – Anglia

  • Ungaria: Gulacsi; At. Szalai, Orban, Lang; Nego, A. Nagy, Schafer, S. Nagy; Sallai, Szoboszlai; Ad. Szalai 
  • Anglia: Pickford; James, Tomori, Maguire, Trippier; Rice, Bellingham; Sterling, Mount, Foden; Kane 

Meciuri directe Ungaria – Anglia 

Cele două naționale s-au întâlnit recent în campania pentru calificarea la Campionatul Mondial, iar Anglia s-a impus cu 4-0 la Budapesta, iar la partida retur, scorul a fost egal, 1-1. 

Ponturi pariuri Ungaria – Anglia  

X2&2-5 (Anglia nu pierde și se vor marca minim 2 goluri, maxim 5) cota 1.52 Superbet

Cred că meciul va fi unul disputat, cu ambele echipe încercând să facă un meci cât mai bun. Ungaria joacă acasă și vrea să le ofere fanilor o evoluție pe măsură, în timp ce englezii sunt favoriții partidei și trebuie să își respecte blazonului. Mizez pe un meci cu goluri, dar în care reușitele să se încadreze în intervalul indicat. 

Victorie Anglia cota 1,38 Unibet

Credem că elevii lui Southgate se vor impune din nou în fața ungurilor. Anglia are jucători valoroși în lot și diferența de valoare se va simți și pe terenul de joc. Chiar dacă va avea în spate peste 50,000 de fani, Anglia are forța să debuteze cu dreptul în noua ediție din Liga Națiunilor! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status