Ucraina – Ungaria, Ponturi fotbal Preliminarii Campionatul Mondial feminin – 28-06-2022 

Home » Ucraina – Ungaria, Ponturi fotbal Preliminarii Campionatul Mondial feminin – 28-06-2022 

Un alt meci interesant pe care-l trecem în revistă e disputa dintre naționalele feminine din Ucraina și Ungaria, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal Feminin din Australia și Noua Zeelanda, 2023. Meciul este programat pe stadionul Stal ZKS, din Rzeszow, Polonia, cu începere de la ora 21:00. Mai multe informații despre Ucraina – Ungaria, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Ucraina - Ungaria

Ucraina: Formă echipă 

Naționala feminină a Ucrainei nu a avut un parcurs bun în preliminariile pentru Campionatului Mondial feminin. Naționala statului vecin e pe locul patru după cele 5 meciuri jucate. Cu doar patru puncte adunate. Diferența față de locul secund e de 9 puncte. 

Jucătoarele din naționala Ucrainei nu mai au speranțe la poziția secundă, dar vor juca ultimele partide rămase pentru orgoliu și palmares. Forma de moment este însă una mai mult decât modestă. În precedentul meci, împotriva Scoției, eșecul a fost unul categoric, scor 0-4. 

A fost cea de-a treia înfrângere din aceste preliminarii. Dar jucătoarele din reprezentativa Ucrainei au fost învinse și mai categoric, scor de tenis chiar, 0-6, de către liderul grupei, Spania. În partidele de acasă, Ucraina are două înfrângeri și un eșec! 

Meciul cu Ungaria se va disputa la Polonia, din considerente politice. Chiar dacă șansele la locul secund mai sunt doar teoretice, jucătoarele din Ucraina vor încerca să evolueze cât mai bine și să obțină măcar un rezultat de egalitate. 

Ungaria: Formă echipă 

Naționala feminină a Ungariei stă ceva mai bine în clasament. Cu 9 puncte adunate în 6 partide, jucătoarele maghiare sunt la doar patru lungimi în spatele locului secund, ocupat de către naționala Scoției. 

Dar cu un meci mai puțin jucat decât naționala de pe locul doi. Cu un succes în meciul din seara asta, naționala Ungariei s-ar apropia la doar un singur punct. Calificarea e oricum complicată, pentru că Scoția joacă în ultima etapă pe terenul sportivelor de la Insulele Feroe. 

Iar cele trei puncte sunt ca și acontate de jucătoarele din Scoția. Dar atât timp cât mai sunt șanse, jucătoarele din Ungaria vot lupta până la capăt. În ultimul meci jucat, contra lanternei roșii, naționala feminină a statului vecin s-a impus cu 7-0. Sunt de altfel trei victorii la rând pentru maghiare. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Ucraina poate fi decisiv în vederea păstrării șanselor, teoretice, la calificare. Orice alt rezultat în afara victoriei în partida din seara asta o scoate din calculele pentru locul secund pe naționala Ungariei.  

Meciuri directe Ucraina – Ungaria 

În ultimul meci direct, cel din tur, Ungaria s-a impus cu 4-2. În ultima deplasare din Ucraina, jucătoarele din Ungaria au cedat cu 0-2! 

Ponturi pariuri Ucraina – Ungaria 

X2 (Ungaria nu pierde meciul) cota 1,44 Unibet

Cred că Ungaria va încerca să câștige meciul. Pentru a mai păstra speranțe în ultima etapă. Nu va fi un meci ușor, dar dat fiind faptul că meciul se joacă în Poloni, iar Ucraina nu mai e motivată, cred că naționala Ungariei poate să ia toate cele trei puncte! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

GG (ambele echipe marchează) cota 1,55 Superbet

Mizez pe un meci disputat, între două naționale apropiate valoric. Chiar dacă Ucraina nu mai are motivație, mă aștept să vedem goluri. Defensiva Ungariei nu a fost cea mai solidă, astfel că voi paria pe goluri din partea ambelor naționale feminine! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status