U Craiova – Petrolul Ploiești, Superliga , 15-10-2022

Home » U Craiova – Petrolul Ploiești, Superliga , 15-10-2022

CS Universitatea Craiova va primi vizita echipei FC Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 14 din Superliga României în speranța obținerii victoriei pentru a se clasa în top 6 în campionat și pentru a avea șanse la participarea în Play-off la finalul sezonului. Meciul U Craiova – Petrolul se va juca pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova pe data de 15 octombrie de la ora 21:00.

Sari direct la pont >>

U Craiova – Petrolul

CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova vine în această partidă după înfrângerea cu scorul de 1-0 suferită etapa trecută în deplasarea de la FC Argeș.

Echipa antrenată de Mirel Rădoi pare să treverseze o perioadă puțin mai dificilă întrucât craiovenii au doar două victorii, o remiză și două înfrângeri în ultimele 5 etape de campionat.

Poziție în clasament

CS Universitatea Craiova este clasată pe poziția a 6-a în Superliga României cu un total de 18 puncte cumulate în 12 meciuri jucate, având 14 goluri marcate și tot atâtea primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei din Bănie pentru acest meci este să obțină victoria deoarece echipa dorește să treacă peste această perioadă dificilă și să se afle printre primele clasate în România.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-1-4-2) Markovic, Ivan – Vătăjelu, Crețu, Nistor, Bancu – Screciu – Martic, da Silva, Mitrea – Lazar
  • Absenți: Papp (suspendat – cartonaș roșu)

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

FC Petrolul Ploiești

FC Petrolul Ploiești vine în această partidă după înfrângerea cu scorul de 2-0 suferită etapa trecută pe teren propriu împotriva echipei FCSB.

Echipa antrenată de Nicolae Cosntantin a avut parte de un început de sezon foarte bun, însă echipa treversează o perioadă foarte grea și are momentan o serie de 4 înfrângeri consecutive.

Poziție în clasament

Echipa din Ploiești este clasată pe poziția a 7-a în campionat cu un total de 17 puncte, la doar un punct în spatele echipei CS Universitatea Craiova însă cu un meci mai mult disputat, având 11 goluri marcate și 15 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Constantin este să obțină cel puțin un punct din această deplasare chiar dacă este un meci dificil pentru Petrolul, deoarece echipa dorește să oprească șirul înfrângerilor.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Grozav, Irobiso – Țicu, Jair, Seto, Dumitriu, Pashov – Huja, Tamaș, Meijers – Vâlceanu

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciuri directe U Craiova – Petrolul Ploiești

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în anul 2016 înainte ca Petrolul să retrogradeze, iar din ultimele 5 întâlniri, CS Universitatea Craiova a câștigat 4 meciuri și doar o victorie a revenit echipei din Ploiești.

Ponturi pariuri U Craiova – Petrolul Ploiești

Pauză sau Final (PsF 1) cota 1.35 (Superbet)

Ținând cont de faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei CS Universitatea Craiova iar aceasta, chiar dacă traversează o perioadă mai puțin pozitivă nu este în situația teribilă în care se află FC Petrolul Ploiești cu 4 înfrângeri consecutive, iar datorită acestui lucru vom miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce/câștiga echipa gazdă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri Peste/Sub (Sub 2.5) cota 1.70 (Betano)

Dacă ne uităm la cele mai recente meciuri ale celor două echipe, putem observa faptul că în ultima etapă nici una din aceste echipe nu a marcat măcar un gol, iar în ultimele 4 meciuri acestea au marcat un număr foarte redus de goluri. Având în vedere faptul că ambele echipe traversează o perioadă ceva mai dificilă și au dificultăți în a marca goluri, vom miza pe faptul că în această partidă se vor marca maxim 2 goluri.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status