U Craiova – FC Voluntari, Superliga, 30-09-2022

Home » U Craiova – FC Voluntari, Superliga, 30-09-2022

CS Universitatea Craiova va primi vizita echipei FC Voluntari în etapa cu numărul 12 din Superliga României în speranța obținerii celor trei puncte aflate în joc pentru a se apropia de liderul clasamentului. Meciul U Craiova – FC Voluntari se va juca pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova pe data de 30 septembrie de la ora 21:00.

Sari direct la pont >>

U Craiova – FC Voluntari

CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova vine în această partidă după victoria cu scorul de 2-1 obținută în fața echipei FCSB.

Echipa antrenată de fostul mare internațional Mirel Rădoi are o serie de meciuri relativ bună, cu 3 victorii și 2 înfrângeri în ultimele 5 etape de campionat, însă nu-și permite să mai piardă puncte dacă dorește să rămână printre primele clasate în Superliga României.

Poziție în clasament

Echipa condusă de Rădoi este clasată pe poziția a 5-a în Superligă cu un total de 17 puncte cumulate în 10 meciuri jucate, având 13 goluri marcate și 12 primite, evidențiind așadar ușoare lipsuri defensive cu care se confruntă echipa.

Obiectiv

Obietivul echipei din Craiova pentru această partidă este să obțină victoria, în primul rând datorită faptului că FC Voluntari este considerată a fi un adversar accesibil pentru craioveni, dar și datorită faptului că obiectivul acestui sezon pentru Craiova este să lupte pentru titlu.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Markovic, Nistor – Bancu, Florescu, Crețu, Screciu, Vătăjelu – Mitrea, da Silva, Papp – Lazar

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

FC Voluntari

FC Voluntari vine în această partidă după victoria obținută pe teren propriu cu scorul de 1-0 împotriva celeilalte echipe din Craiova, anume U Craiova 1948.

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu are o serie de meciuri ceva mai puâin încântătoare, cu doar o victorie, două remize și două înfrângeri în ultimele 5 meciuri din campionat.

Poziție în clasament

FC Voluntari este clasată pe poziția 11 în Superligă, având un total de doar 12 puncte cumulate în 11 partide jucate, cu 8 goluri marcate și 11 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Ciobotariu pentru acest meci este să încerce să evite înfrângerea, deoarece echipa dorește să urce în jumătatea superioară a clasamentului pentru a juca în Play-Off spre finalul sezonului și nu în Play-Out.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-3) Rață, Nemec, Damașcan – Aliji, Tavares, Meleke, Costin – Armas, Matricardi, Ricardinho – Popa

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciuri directe U Craiova – FC Voluntari

Din ultimele 5 confruntări directe dintre cele două echipe, Craiova a reușit să obțină două victorii, o victorie i-a revenit echipei FC Voluntari iar două meciuri s-au încheiat cu rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri U Craiova – FC Voluntari

Total goluri Peste/Sub (Peste 1.5) cota 1.40 (Betano)

Uitându-ne la ultimele 3 meciuri jucate de CS Universitatea Craiova, putem observa faptul că s-au marcat minim 2 goluri per meci, și având în vedere faptul că Universitatea Craiova obișnuiește să marcheze dar să și primească destul de multe goluri, vom miza pe faptul că în acest meci se vor înscrie minim 2 goluri.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pauză sau Final (PsF 1) cota 1.42 (Superbet)

Este destul de clar faptul că Universitatea Craiova este în creștere de formă, iar tacticile lui Mirel Rădoi par să dea roade și au făcut ca această echipă să fie clasată în primele 5 din campionat până la momentul de față. Ținând cont de faptul că acest meci se joacă la Craiova, iar echipa este în formă destul de bună, vom miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce/câștiga CS Universitatea Craiova.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status