❌ ✅ Tunisia – Australia, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 26 noiembrie

Home » ❌ ✅ Tunisia – Australia, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 26 noiembrie

Primul weekend de la Campionatul Mondial începe cu confruntarea dintre echipa națională din Tunisia, condusă de către Jalel Kadri și cea din Australia, antrenată de selecționerul Graham Arnold. Meciul deschide a doua etapă din Grupa D, condusă de Franța care a învins Australia cu scorul de 4 – 1 în primul său meci. Tunisia – Australia va fi disputat sâmbăptă, 26 noiembrie, de la ora 12:00, pe stadionul Al Janoub, fiind arbitrat de către germanul Daniel Siebert.

Sari direct la pont >>

Tunisia – Australia, Grupa D, Cupa Mondială 2022

Tunisia

Tunisia a început destul de bine Mondialul, obținând chiar un rezultat neașteptat contra Danemrcei în prima rundă. Acum, însă, ucătorii tunisieni întâlnesc o echipă care le va creea probleme, iar pentru succes, au nevoie de aceeași atitudine ca și în meciul contra danezilor.

Ultimele meciuri

Ultima confruntare este pentru Tunisia și prima din Qatar, în care au obținut egalul contra echipei daneze, cu scor final 1-1. Înainte de Mondiale, echipa tunisiană a învins adversari precum Comoros, Japonia și Iran dar a pierdut în fața Braziliei cu un scor rușinos, de 5-1. Deși performanțele lor contra acestor echipe este lăudabilă, vor avea nevoie de o minune pentru a trece de grupa din Mondiale.

Forma echipei

Deși echipa a început Mondialul cu o performanță surprinzător de bună, mai au în față două confruntări destul de grele. În momentul actual Tunisia are un singur punct, având nevoie de cel puțin o victorie pentru a spera la calificare. Obiectivul tunisienilor rămâne în continuare calificarea în următoarea fază.

Jucători cheie

Lotul Tunisiei nu se ridică la nivel cu cel al Austarliei, deși nici aceștia nu au jucători slabi. Lăsând la o parte diferența mare dintre loturi, Tunisia se laudă cu jucători precum Laidouni, Sliti, Mejbri, Slimane sau Skhiri, jucător al celor de la FC Köln.

Echipă probabilă și absenți

Reprezentativa tunisiană nu are absențe pentru meciul contra Australiei.

  • Echipă probabilă (4-3-3): Dahmen – Drager, Bronn, Talbi, Ben Ouanes – Chaaleli, Skhiri, Laidouni – Slimane, Jaziri, Msakni

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Australia

Australia a pierdut primul său meci în Mondiale contra campioanei en titre, Franța, care a întors rezultatul după un start perfect al australienilor. Șansele „Socceroos” de a trece de Tunisia sunt, însă, mai bune, fiind pe masă și calificarea în faza următoare.

Ultimele meciuri

Înainte de înfrângerea suferită de la Cocoșul Galez, australienii au câștigat patru meciuri de pregătire împotriva unor adversari precum Emiratele Arabe, cu 2-1, Peru, cu 1-0, cu Noua Zeelandă, cu 1-0 și în al doilea meci cu 2-0. Totuși, adversarii din Grupa D sunt capabile să le creeze probleme pe gazon.

Aflați pe ultimul loc în grupă, australienii au nevoie de două victorii pentru a se califica în fazele eliminatorii.

Jucători cheie

Lotul australienilor este cu mult sub cel al Franței, aceștia neavând așteptări foarte mari. Jucători ca Maclaren, Hrustic, Souttar sau Ryan închegă lotul acestora.

Echipă probabilă și absenți

Lotul Socceroos va fi complet, fără absențe, pentru meciul contra Tunisiei.

  • Echipă probabilă (4-1-4-1): Ryan – Atkinson, Wright, Roweis, Behlich – Mooy – Boyle, Hrustic, Irvine, Goodwin – Leckie.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Confruntări directe Tunisia – Australia

Singura confruntare directă dintre cele două formații este cea din 2005, din Cupa Confederațiilor, meciul fiind câștigat de Tunisia la 2-0.

Ponturi pariuri Tunisia – Australia

Total goluri peste 1,5 (minim 2 goluri) cota 1.42 (Superbet) ❌

Meciul de sâmbătă poate fi decisiv pentru ambele echipe. Ținând cont că victoria este singura șansă a calificării, ambele naționale vor ataca mult poarta adversarilor cu scopul de a marca. Voi alege să mizez pe o confruntare destul de agresivă, cu jucători împinși de dorința de calificare, și care va rezulta în minim 2 goluri.

Marchează Australia (Da) cota 1.55 (Superbet) ✅

Judecând după performanța echipe australiene în meciul contra Franței, ne putem aștepta ca aceștia să marcheze și în meciul contra Tunisiei.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status