Tsitsipas – Zverev , ponturi ATP Roma, 14-05-2022 

Home » Tsitsipas – Zverev , ponturi ATP Roma, 14-05-2022 

Astăzi sunt programate semifinalele mastersului de la Roma, iar pentru început vom trece în revista confruntarea dintre grecul Stefanos Tsitsipas și germanul Alexander Zverev. Meciul Tsitsipas – Zverev este al doilea a zilei programat pe Arena centrală și va începe în jur de ora 16 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariurile gândite la prima semifinală de la Roma, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Tstsipas – Zverev

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas a jucat foarte bine de la startul sezonului de zgură. Grecul a câștigat titlul la Monte Carlo, apărându-și trofeul cucerit anul trecut. Apoi a făcut sferturi la Barcelona, fiind învins de către poate cel mai în formă jucător al momentului, Carlos Alcaraz. 

Iar săptămâna trecută a ajuns până în semifinale la Madrid, cedând chiar în fața oponentului de astăzi. De altfel, Tsitsipas se va întâlni pentru a treia oară cu neamțul într-un interval de o lună de zile. Aici, în capitala Italiei, grecul și-a continuat forma excelentă! 

Dar parcă a arătat unele momente de ezitare. Stef a cedat set în două din cele trei meciuri disputate la Foro Italico, iar ieri, în sferturi, a avut ceva de muncă și în fața favoritului publicului, Jannik Sinner. Însă prezența în penultimul act a competiției de la Roma e mai mult decât meritată.  

Iar grecul încearcă să ajungă în cea de-a doua finală masters a sezonului. Tsitsipas are șansa revanșei după eșecul de săptămâna trecută, însă datele problemei nu s-au schimbat cu nimic. Nu ar fi exclus să vedem și de această dată set decisiv! 

Alexander Zverev: Formă sportiv 

Alexander Zverev e și el într-o formă foarte bună. După parcursul solid din capitala Spaniei, Sascha și-a continuat forma excelentă și la Roma. Neamțul e la un pas de a doua finală consecutivă masters și va avea de trecut tot de adversarul din penultimul act a turneului de săptămâna trecută. 

Spre deosebire de Tsitsipas, neamțul nu a cedat set pe durata acestei săptămâni. Dar și traseul a fost ceva mai ușor. Baez, de Minaur și Garin au fost adversarii pe care Sascha i-a învins până în drumul spre semifinale. Însă jocul germanului a fost la cote foarte înalte. 

Zgura este o suprafață pe care Zverev se simte bine. De altfel, neamțul are titlu atât la Madrid, cât și la Roma. Iar acum vizează primul titlu pe suprafața roșie în acest an. La precedentele două turnee masters pe zgură, a făcut semifinale și finală. 

A treia încercare speră să fie cu noroc. Dar misiunea va fi însă mai mult decât complicată. Germanul trebuie să treacă mai întâi de Tsitsipas, adversar în fața căruia a cedat o dată în acest an. Se anunță un meci care pe care și deschis oricărui rezultat!  

Meciuri directe Tsitsipas – Zverev 

Va fi a treia întâlnire directă în acest an. Scorul este egal, după ce grecul s-a impus categoric la Monte Carlo, în două seturi, iar neamțul și-a luat revanșa săptămâna trecută, la Madrid. 

Ponturi pariuri Tsitsipas – Zverev 

TGP (20,5) (în meci se vor juca cel puțin 21 de game-uri) cota 1,47 Superbet

Se anunță un meci cel puțin la fel de disputat ca cel de săptămâna trecută. Zverev parca a părut ceva mai în formă, dar și grecul a fost la un nivel foarte înalt. Cred că meciul va fi unul extrem de echilibrat, posibil din nou cu set decisiv, însă suntem încrezători că linia va fi atinsă fără prea mari probleme.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Scor după primele două game-uri, SET 1 – (1-1) cota 1,40 Betano (alte pariuri speciale)

Mizăm pe un start de meci în care ambii jucători vor fi foarte siguri la serviciu. Atât Tsitsipat, cât și Zverev servesc foarte bine, chiar și în condiții de zgură și mă aștept la un debut de partidă extrem de echilibrat. Cota este una mică, dar  are șanse mari de reușită! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status