Tsitsipas – Murray, ponturi tenis ATP Suttgart, 10-06-2022 

Home » Tsitsipas – Murray, ponturi tenis ATP Suttgart, 10-06-2022 

Una din cele mai interesante partide ale zilei e confruntarea dintre grecul Stefanos Tsitsipas și britanicul Andy Murray, din cadrul sfertului trei de finală de la ATP Stuttgart. Meciul este al treilea a zilei programat pe arena centrală și va începe în jur de ora 15:30, ora României. Mai multe informații despre Tsitsipas – Murray, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Tsitsipas – Murray

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas a debutat cu dreptul în noul sezon de iarbă. Grecul a revenit pe terenul de joc după eliminarea de la Roland Garros și s-a adaptat bine condițiilor de joc de pe suprafața verde. În primul meci jucat în Germania, Stef nu a avut probleme. 

Grecul s-a impus în minimum de seturi în fața elvețianului Dominic Stricker, 6-3, 6-4. Cifrele din jocul lui Tsitsipas au fost bune. Procentajul de reușită pe prima minge a fost de 89%!!, în ciuda faptului că jucătorul elen a servit doar 4 ași. Două șanse de break oferite, ambele salvate! 

E drept, Stricker nu e un jucător e top, dar pe iarbă nu e ușor de învins. Dar jocul grecului a fost unul bun, dar cu siguranță tenisul lui Tsitsipas va crește în următoarele partide. Grecul e favoritul principal a competiției de la Stuttgart. 

Meciul din sferturi se anunță mult mai dificil. Adversarul e un jucător care a excelat de-a lungul carierei pe iarbă și poate să-i pună probleme numărului 5 mondial. Însă cu un serviciu bun și atent la retur, Stef poate avansa în semifinale fără mari emoții! 

Andy Murray: Formă sportiv 

Andy Murray a început bine sezonul pe iarbă. Britanicul a participat săptămâna trecută la competiția challenger de la Nottingham, unde a a ajuns până în semifinale. Andy a fost învins de americanul Denis Kudla. 

Aici, pe iarbă din Germania, Murray nu a avut mai deloc probleme în primele două meciuri jucate. Au fost victorii în minimum de seturi în fața australianului O’Connell și kazahului Bublik. Meciul din turul secund a fost însă mai disputat. 

Murray a avut ceva de muncă în fața lui Alexander. Fostul lider mondial a avut nevoie de un set cu tie-break pentru a se impune în fața jucătorului in Kazakhstan. Andy a oferit 7 mingi de break, din care 5 salvate, iar procentajul de reușită pe prima minge nu a fost deloc ridicat, raportat la iarbă, doar 71%! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Tsitsipas va fi cel mai greu de până acum în sezonul de iarbă, dar britanicul își va juca șansa. Murray are nevoie însă de un serviciu cât mai bun și să elimine erorile atipice in jocul său! 

Meciuri directe Tsitsipas – Murray

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi tenismeni. Anul trecut, la US Open, când grecul s-a impus în 5 seturi! 

Ponturi pariuri Tsitsipas – Murray

Victorie Stefanos Tsitsipas cota 1,47 Unibet

Cred că numărul 5 mondial va avansa în semifinale. Dacă va fi atent la retur, Stefanos poate să câștige pe serviciul advers. Murray are nevoie de un joc cât mai bun pentru a ține ritmul cu jucătorul grec, însă consider că Tsitsipas are forța și armele necesare pentru a ieși învingător! 

1S TGP(9,5) (în primul set se vor disputa cel puțin 10 game-uri) cota 1,57 Superbet

Cred că startul partidei va fi echilibrat. Cel puțin în primele 6-8 game-uri, mai ales dacă serviciile celor doi jucători vor funcționa la cote înalte. Sunt șanse să vedem chiar un set cu prelungiri, dacă se va servi mult cu prima minge. Însă alegem să mizăm din nou pe cel puțin 10 game-uri disputate în actul inaugural al meciului! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status