Trevisan – Gauff, ponturi tenis Roland Garros, 02-06-2022 

Home » Trevisan – Gauff, ponturi tenis Roland Garros, 02-06-2022 

Trecem în revistă și cea de-a doua semifinală de pe tabloul feminin de la Roland Garros, disputa dintre italianca Martina Trevisan și tânăra americancă Cori Gauff. Meciul este al treilea a zilei programat pe Philippe Chatrier și va începe după ora 17:30, ora României. Mai multe detalii despre Trevisan – Gauff, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Trevisan - Gauff

Martina Trevisan: Formă sportiv 

Martina Trevisan e relevația acestei ediții de la Roland Garros. Jucătoarea italiană a reușit cea mai importantă performanță din carieră. În vârstă de 28 de ani, Martina nu a mai reușit până la ediția din acest an de la Roland Garros vreun rezultat așa de important. 

Forma bună a jucătoarei din Italia a început exact cu o săptămână înainte de debutul celui de-al doilea Grand Slam al anului. Italianca s-a impus în turneul de la Rabat, Maroc, acolo unde a jucat extrem de solid și a câștigat finala contra unei tinere de perspectivă, Claire Liu.  

Forma bună a continuat și pe zgura de la Paris. Italianca a jucat și mai solid și a câștigat meci după meci până în semifinale. Doar un singur set a cedat Trevisan, și ăla la tie-break, chiar în ultima partidă jucată, contra canadiencei Leylah Fernandez, nr 18 WTA. 

Victoria însă nu poate fi pusă la îndoială, iar Trevisan va juca în cel mai important meci din carieră. O victorie îi aduce calificarea în prima finala de Grand Slam din carieră și ar fi de departe cel mai important rezultat. Dar meciul va fi mai mult decât dificil, în fața altei jucătoare în mare formă. 

Cori Gauff: Formă sportiv 

Cori Gauff a fost și ea în mare formă la ediția din acest an de la Roland Garros. Tânără americancă a etalat un joc extrem de solid, bazat pe un stil agresiv și care a dat roade din plin. Alături de Kasatkina, Gauff nu are nici ea set cedat pe durata acestui turneu. 

E drept că nici adversarele nu au fost de calibru, dar acest aspect contează mai puțin. Totuși prin jucătoarele eliminate s-au numărat Mertens, Kanepi sau Stephens, tenismene solide și care nu sunt deloc ușor de învins. Dar Gauff nu doar că s-a impus în fața acestora, dar a făcut-o de o manieră categorică. 

Gauff a reușit să își păstreze un nivel de constanță mult mai ridicat la acest turneu. Iar rezultate s-au văzut imediat. Tânăra americancă greșea foarte mult neforțat, mai ales la serviciu, unde comitea multe duble. La acest aspect încă mai are de lucrat, dar loviturile în timpul schimburilor au fost extrem de solide. 

În meciul pentru un loc în finală, Gauff da peste revelația de la acest turneu. Tânăra jucătoare din State are toate armele necesare pentru a se impune și că dacă nu va interveni ceva în jocul lui Cori, tenismena de 18 ani nu are cum să rateze calificarea în finala de la Roland Garros. 

Meciuri directe Trevisan – Gauff

O singură dată s-au mai întâlnit cele două jucătoare, acum doi ani, tot la Roland Garros, dar în turul secund, iar Trevisan s-a impus în trei seturi. 

Ponturi Pariuri Trevisan – Gauff

H2(2,5) (victorie Gauff la cel puțin trei game-uri diferență) cota 1,48 Superbet

Cred că dacă Gauff va juca la același nivel ca în meciurile precedente, nu are cum să rateze victoria. Trevisan a jucat și ea bine, dar în acest moment diferența dintre tenisul celor două jucătoare e una clară. Gauff poate să își domine adversara prin agresivitatea din joc și mizez pe o victorie a tinerei jucătoare din State la un handicap de cel puțin trei game-uri.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Cori Gauff cota 1,34 Unibet

Mizăm și pe o cotă mai mică, dar cu șanse foarte mari de reușită. Gauff nu a cedat set, a jucat dominant în fiecare partidă și cred că vom avea aceleași coordonate și în partida din după amiaza aceasta. Trevisan va încerca să țină cât mai mult ritmul cu jucătoarea din State, dar nu o văd capabilă să mai realizeze surpriza. Merg pe succesul lui Gauff! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status