Trelleborg – Norrby, Ponturi fotbal Superettan, 04-07-2022 

Home » Trelleborg – Norrby, Ponturi fotbal Superettan, 04-07-2022 

Chiar dacă oferta la fotbal nu e deloc bogată astăzi, nouă ne-a atras atenția disputa dintre Trelleborg și Norrby, din cadrul etapei cu numărul 12 din liga a doua din Suedia, Superettan. Meciul este programat pe stadionul Vångavallen, din Trelleborg, cu începere de la ora 20:00. Mai multe detalii de la duelul Trelleborg Norrby, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele ce urmează.

Sari direct la pont >>

Trelleborg – Norrby

Trelleborg: Formă echipă 

Trelleborg nu a avut un start de sezon prea bun. Formația gazdă e pe locul 8 după primele 11 etape disputate. Forma de moment însă nu e deloc rea. În ultimele 5 partide din campionat, Trelleborg are trei victorii, o remiză și un eșec. Înfrângerea a venit în fața ocupantei locului 6, Oster, scor 1-2.  

A fost cea de-a treia înfrângere din acest sezon. Și singura din meciurile jucate acasă. De altfel, parcursul din partidele de pe propriul teren nu a fost nici el cel mai bun. În 6 meciuri jucate în fața propriilor fani, Trelleborg are 9 puncte adunate. Cu două victorii și alte trei remize înregistrate. 

Singurele meciuri de acasă în care Trelleborg nu a primit gol au fost disputele contra celor de la Utsikten și Västerås. În total, gazdele au 9 goluri marcate și 6 primite în disputele de pe propriul teren. În ultimele două partide, Trelleborg a câștigat doar un singur punct. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Norrby nu va fi ușor. Chiar dacă gazdele acestei partide sunt mai bine clasate, misiunea pentru toate cele trei puncte va fi destul de complicată. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu mai multe de trei goluri marcate. 

Norrby: Formă echipă 

Norrby e cu trei poziții mai jos față de adversara din această etapă. Oaspeții sunt pe 11, cu doar 14 puncte adunate. Forma de moment nu e cea mai bună însă. Din contră chiar. În ultimele 5 partide disputate, Norrby are două victorii, două eșecuri și o remiză.  

În total, Norrby are patru victorii, două remize și 5 eșecuri. Totuși ultimele două înfrângeri au fost suferite în fața primelor trei clasate, Brage și Utsikten. Golaverajul este și el unul negativ, cu 9 goluri marcate și 13 încasate! 

În deplasare, bilanțul este și el negativ. În cele 5 meciuri jucate pe terenuri pe terenuri străine, Norrby are două victorii și trei eșecuri. Iar golaverajul este de asemenea negativ, cu 5 goluri marcate și 8 încasate. Surprinzător, victoriile au venit pe terenurile celor de la Halmstad și AFC Eskilstuna, locurile doi și patru din Superettan. 

Meciul de la Trelleborg nu va fi ușor. Însă oaspeții speră că pot face un meci bun și să obțină un rezultat pozitiv. În trei din cele 5 deplasări, Norrby a marcat cel puțin o dată! Nu ar fi exclus să vedem goluri din partea ambelor formații! 

Meciuri directe Trelleborg – Norrby 

În ultimele două partide directe, ambele disputate anul trecut, Trelleborg s-a impus o dată, iar un meci s-a încheiat la egalitate. 

Ponturi pariuri Trelleborg – Norrby 

Total goluri meci – 2-4 – (total interval goluri, minimum 2, maxim 4) cota 1,52 Superbet

Cred că golurile nu vor lipsi de la acest meci. Norrby a fost inconstantă, în special în meciurile din deplasare. Trelleborg a marcat de fiecare dată în ultimele 5 partide de acasă, dar a și primit gol în patru din cele 5 partide. Mizăm că reușite se vor încadra în intervalul de goluri indicat! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ambele echipe marchează cota 1,75 Unibet

Norrby a marcat pe terenurile locurilor doi și patru, dar nu a reușit să înscrie în fața formațiilor de pe 5 și 6. Golurile nu vor lipsi de la acest meci și credem că dacă se va marca rapid, sunt șanse să vedem reușite din partea ambelor echipe. Cota oferită de Unibet este una excelentă!  

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status