Top ponturi 1×2 pentru 18-08-2022

Home » Top ponturi 1×2 pentru 18-08-2022

După cum iubitorii sportului rege știu deja, ziua de joi este sinonimă cu competițiile UEFA, Europa League și Conference League, iar data de 18 august nu face excepție și aduce cu ea o multitudine de meciuri și oportunități pentru iubitorii pariurilor sportive. Mai jos am făcut o selecție din multitudiea de meciuri care credem noi că reprezintă cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 18-08-2022, iar tot ce ai de făcut este să acorzi două minute rândurilor următoare ca să vezi cât de ușor este să profiți!

ponturi 1x2 pentru 18-08-2022

Gent – Omonia Nicosia 1 (echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,33Pariază
Betano1,32Pariază
NetBet1,28Pariază
WinMasters1,28Pariază

Gent și Omonia Nicosia se vor înfrunta în calificările pentru grupele Europa League, acesta fiind primul meci al selecției noastre. Echipa belgiană a încheiat campionatul pe locul 5 sezonul trecut și a câștigat grupe de Play-off pentru Europa League, așadar asigurându-și participarea în Play-off-ul Europa League. Gent a fost eliminată sezonul trecut din faza optimilor de finală a Conference League de echipa greacă PAOK.

Omonia Nicosia a câștigat grupa Play-out din campionatul intern sezonul trecut, asigurându-și așadar participarea în Play-off-ul Europa League. Omonia Nicosia a reușit calificarea sezonul trecut în grupele Conference League, însă din 6 meciuri jucate nu a reușit să câștige niciun meci, și a fost eliminată încă din faza grupelor.

Având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe, dar și experiența Europneană mult mai vastă a echipei belgiene, vom miza pe o victorie fără probleme a gazdelor acestui meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

FC Köln – Fehérvár 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,22Pariază
Betano1,21Pariază
NetBet1,19Pariază
WinMasters1,20Pariază

Al doilea meci de mare interes pentru iubitorii pariurilor sportive este confruntarea dintre FC Koln și Fehervar din Play-off-ul Conference League.

FC Koln a încheiat campionatul pe locul 7 sezonul trecut, așadar a prins un loc în play-off-ul Conferenece League. FC Koln are o reputație destul de bună în cupele Europene, cu toate că cel mai recent parcurs a fost în 2018 în grupele Europa League, în care a încheiat grupa pe locul 3.

Fehervar este practic anonimă în lumea fotbalului European modern, cu toate că ultima oară a fost în faza grupelor Europa League în 2019, dar a încheiat grupa pe locul 3. În acest sezon a trebuit să joace turul 2 și turul 3 preliminar pentru grupele Conference League, în care a eliminat echipele Gabala și Petrocub Hîncești.

Datorită diferenței mari de valoare dintre cele două echipe, întrucât FC Koln provide din una din cele mai prestigioase campionate din lume, Bundesliga, pe când Fehervar provinde din Nemzeti Bajnoksag I, și având în vedere că acest meci se joacă la Koln, vom miza pe o victorie clară a echipei gazdă în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

West Ham United – Viborg 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,20Pariază
Betano – top cotă!1,20Pariază
NetBet1,17Pariază
WinMasters1,18Pariază

A treia propunere a noastră este confruntarea din calificările pentru grupele Conference League dintre West Ham United și Viborg F.F.

West Ham a încheiat sezonul precedent de Premier League pe poziția a 7-a, calificându-se așadar în Play-off-ul Conference League, iar parcursul său European din sezonul trecut a dus-o pe West Ham până în semifinalele Europa League unde a fost eliminată de campioana Europa League, Eintracht Frankfurt.

Viborg a fost nevoită să joace turul 2 și turul 3 preliminar, în care a eliminat echipele Sudava și B36 Torshavn, cu victorii în toate cele 4 meciuri.

Cu toate că Viborg are un parcurs perfect până acum în aceste calificări, West Ham vine din Premier League, o ligă mult superioară Superligii din Danemarca, și este o echipă infinit mai valoroasă decât adversarele lui Viborg din turul 2 și turul 3 preliminar. Având în vedere aceste lucruri, dar și faptul că acest meci se joacă la Londra pe stadionul echipei West Ham, vom miza pe o victorie cât se poate de clară a echipei gazdă.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Așadar nu rata această șansă de-a câștiga. Pariază și tu cu cele mai bune ponturi 1×2 pentru 18-08-2022 și vei vedea cât de ușor este să profiți!

Pariază și câștigă acum!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status