Top 3 ponturi 1×2 pentru luni 19 septembrie

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru luni 19 septembrie

Cu toate că ziua de luni nu aduce dueluri între cele mai mari cluburi din Europa, deoarece marile campionate și-au jucat etapa în weekend iar Liga Campionilor începe abia peste două săptămâni, ziua de 19 septembrie aduce meciuri cu ocazii senzaționale pentru pariori din campionatele sudamericane și chiar din România. Mai jos am selectat trei meciuri care considerăm că sunt cele mai bune ponturi 1×2 pentru luni 19 septembrie, așadar asigură-te că le acorzi atenția corespunzătoare pentru a vedea cum poți profita și tu!

ponturi 1x2 pentru luni 19 septembrie

FC Argeș – CFR Cluj 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,85Pariază
NetBet1,80Pariază
WinMasters1,84Pariază

Primul meci din cele trei propuse de noi este confruntarea dintre FC Argeș și CFR Cluj din etapa cu numărul 11 din Superliga României.

Echipa gazdă a acestui meci a avut parte de un început de sezon dificil cu nu mai puțin de 5 înfrângeri, o remiză și doar 4 victorii în primele 10 etape de campionat. Drept urmare FC Argeș este clasată pe poziția a 10-a în campionat, și vine în acest meci după două înfrângeri consecutive în care n-a reușit să marcheze nici un gol.

CFR Cluj pare să fi reintrat în formă și vine în această partidă după două victorii consecutive, victorii în care a reușit să marcheze 6 goluri în total și să nu încaseze nici un gol.

Cu toate că i-a trebuit ceva timp campioanei să-și intre în formă, CFR nu pare să mai aibă probleme și pare să domine meciurile, iar datorită acestui lucru dar și lipsei de formă a echipei FC Argeș vom miza pe victoria echipei oaspete în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Palmeiras SP – Santos SP 1 (Echipa gazdă câștigă)

A doua confruntare ce este de mare interes pentru iubitorii pariurilor sportive este cea dintre Palmeiras și Santos din prima ligă a Braziliei.

Palmeiras este liderul detașat al clasamentului fiind la 8 puncte avans față de ocupanții locului secund, iar faptul că a câștigat ultimele 5 confruntări directe cu Santos dă speranțe mari fanilor și pentru această întâlnire.

Santos este clasată pe poziția 11 în clasament la 20 de puncte în urma liderului Palmeiras. Echipa Santos SP vine în acest meci după o serie de partide dezamăgitoare, cu 2 înfrângeri și o remiză în ultimele trei meciuri jucate.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei Palmeiras, iar aceasta nu intenționează să piardă puncte în fața unui adversar atât de accesibil, vom miza pe victoria echipei gazdă în acest meci.

Athletico Paranaense – Cuiaba MT 1 (Echipa gazdă câștigă)

Ultimul meci de mare interes din lista celor propuse de noi pentru data de 19 septembrie vine tot din prima ligă a Braziliei cu întâlnirea dintre Athletico Paranaense și Cuiaba MT.

Echipa gazdă a acestui meci este clasată pe poziția a 6-a momentan, prima poziție ce permite accesul în calificările pentru Copa Libertadores. Având în vedere faptul că este la doar 3 puncte avans de ocupanții locului 7, echipa Athletico Paranaense are toată motivația să obțină victoria în acest meci pentru a-și păstra poziția în clasament și pentru a spera la calificare în Copa Libertadores.

Cuiaba MT se află într-o alt fel de luptă fiind clasată abia pe poziția 18 în clasament și luptă pentru a ajunge pe poziția 16 pentru a se salva de la retrogradare. Având în vedere faptul că ultimele sale 4 meciuri au rezultat în 3 remize și o înfrângere, nu putem miza decât pe victoria echipei gazdă în această partidă.

Așadar cu toate că ziua de luni nu aduce meciuri din marile campionate ale Europei, fotbalul nu lipsește și vine cu meciuri interesante ce reprezintă oportunități foarte bune pentru cei ce iubesc pariurile sportive. Ponturile propuse de noi aduc cote ușor de înțeles și de pariat, iar meciurile propuse au deznodământ ușor de anticipat. Așadar pariază și tu folosind cele mai bune ponturi 1×2 pentru 19 septembrie pentru a fi câștigător!

GO SUPER! Pariază 50 de lei pe meciurile UEFA Champions League și primești 50 de lei freebet
numai la Superbet

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status