Top 3 ponturi 1×2 pentru 8 octombrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru 8 octombrie 2022

Ziua de sâmbătă aduce meciuri din abundență, însă deși majoritatea duelurilor sunt considerate spectaculoase și mult așteptate de fanii fotbalului, de obicei acestea aduc și risc ridicat în ceea ce privește pariurile. Mai jos am făcut o selecție de trei meciuri care considerăm că reprezintă cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 8 octombrie, iar tot ce ai de făcut este să le acorzi câteva minute pentru a vedea cum poți profita și tu!

ponturi 1x2 pentru 8 octombrie

Chelsea – Wolves 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,40Pariază
Betano1,40Pariază
NetBet1,37Pariază
WinMasters1,40Pariază

Primul meci propus de noi pentru ziua de sâmbătă vine din Anglia și este reprezentat de confruntarea dintre Chelsea și Wolverhampton.

Echipa gazdă a acestui meci vine în această partidă după victoria foarte importantă obținută în deplasarea de la Crystal Palace. De asemenea, Chelsea a reușit să câștige și meciul de Champions League de miercuri cu scorul de 3-0 în fața campioanei Italiei A.C. Milan, ceea ce denotă că echipa s-a acomodat cu noua conducere și răspunde pozitiv la schimbările din ultima perioadă.

Wolverhampton nu se poate lăuda cu prea multe reușite recente, și se află chiar pe unul din locurile retrogradabile având doar o victorie de la debutul acestui sezon.

Ținând cont de pozitivitatea de care dă dovadă Chelsea și de rezultatele neașteptat de bune obținute recent, dar și de faptul că Wolverhampton este o țintă ușoară pentru echipele mari din Premier League, vom miza pe o victorie fără probleme a echipei Chelsea în acest meci.

Atletico Madrid – Girona 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,50Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,52Pariază
NetBet1,46Pariază
WinMasters1,50Pariază

Atletico Madrid va primi vizita echipei Girona în etapa a 8-a din prima ligă a Spaniei.

Gazdele acestui meci se află pe poziția a 6-a în campionat, cu un total de 13 puncte după 7 meciuri jucate, fiind la doar 6 puncte în spatele liderului Barcelona.

Girona este pe poziția 13 în clasament, cu doar 7 puncte cumulate în 7 etape jucate, iar faptul că vine în acest meci după 2 înfrângeri consecutive denotă că echipa este într-o ușoară scădere de formă.

Având în vedere faptul că Atletico Madrid luptă pentru un loc în top 4 la finalul sezonului pentru a ajunge în grupele Champions League, dar și datorită faptului că acest meci se joacă pe stadionul echipei Atletico Madrid, așadar această va beneficia de sprijinul propriilor fani pentru acest meci, vom miza pe victoria echipei gazdă în aceaastă partidă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Marseille – AC Ajaccio 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,38Pariază
Betano1,37Pariază
NetBet1,33Pariază
WinMasters1,37Pariază

A treia confruntare din lista celor propuse de noi pentru data de 8 octombrie vine din prima ligă a Franței și este reprezentată de confruntarea dintre Marseille și AC Ajaccio.

Gazdele acestui meci au avut parte de un început foarte bun de campionat, fiind clasate pe poziția a 2-a în Ligue 1, la doar două puncte în spatele liderului PSG. Echipa din sudul Franței a reușit să obâină 7 victorii și doar 2 remize în 9 etape de campionat, iar perspectivele pentru încă 3 puncte obâinute în această partidă sunt foarte bune.

AC Ajaccio are parte de un sezon dezastruos până în acest moment, echipa fiind clasată pe ultima poziție în campionat cu doar 4 puncte după 9 meciuri jucate.

Dat fiind faptul că acest meci se joacă la Marseille iar echipa este într-o formă de invidiat și nu-și va permite să piardă puncte pe teren propriu în fața unui adversar precum Ajaccio, vom miza pe o victorie cât se poate de clară a echipei gazdă în acest meci.

GO SUPER! Pariază 50 de lei pe meciurile UEFA Champions League și primești 50 de lei freebet
numai la Superbet

Ziua de 8 octombrie vine cu multe meciuri fascinante și mult așteptate de iubitorii fotbalului, însă doar propunerile noastre vă asigură cote fenomenale pentru meciuri a căror rezultat este foarte ușor de intuit, cu risc semnificativ redus fiind astfel cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 8 octombrie. Pariază și tu acum folosind recomandările noastre și vei vedea cât de ușor este să câștigi!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status