Top 3 ponturi 1×2 pentru 4 octombrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru 4 octombrie 2022

Ziua de 4 octombrie aduce multe meciuri interesante și mult așteptate de fanii fotbalului. Mai jos am alcătuit o listă cu trei meciuri care considerăm că reprezintă cele mai bune ponturi 1×2 pentru 4 octombrie, iar tot ce trebuie să faci este să le citești cu atenție pentru a vedea cum poți profita și tu!

ponturi 1x2 pentru 4 octombrie

Liverpool – Rangers 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,16Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,17Pariază
NetBet1,15Pariază
WinMasters1,16Pariază

Primul meci din lista celor propuse de noi pentru data de 4 octombrie este confruntarea dintre Liverpool și Rangers din Champions League grupa A.

Echipa gazdă a acestui meci nu traversează cea mai bună perioadă în campionat, având rezultate mediocre și concretizând cel mai slab început de campionat din ultimii 7 ani. Cu toate acestea, Liverpool a găsit resursele necesare pentru a învinge pe teren propriu pe Ajax Amsterdam etapa trecută din Champions League, un adversar ceva mai puternic decât Rangers.

Rangers vine în această partidă după 2 înfrângeri consecutive în Champions League, mai mult decât atât cu 7 goluri primite și nici un gol marcat.

Având în vedere diferența clară dintre cele două echipe, dar și faptul că acest meci se joacă la Liverpool iar publicul poate juca un rol important în obâinerea victoriei, vom miza pe faptul că echipa gazdă va câștiga acest meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Luton Town – Huddersfield Town 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,80Pariază
Betano1,82Pariază
NetBet1,80Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă1,83Pariază

Al doilea meci ce atrage interesul iubitorilor de pariuri sportive vine din Anglia și este reprezentat de confruntarea din Championship dintre Luton Town și Huddersfield Town.

Echipa gazdă a acestui meci este clasată pe poziția a 9-a în campionat cu un total de 16 puncte obținute în 11 meciuri jucate, având 4 victorii, 4 remize și doar 3 înfrângeri.

Huddersfield nu se poate lăuda cu reușite la fel de bune, fiind clasată pe locurile retrogradabile și anume pe poziția 23, cu un total de doar 7 puncte obținute în 10 partide jucate, având 2 victorii, o remiză și 7 înfrângeri.

Ținând cont de diferența de valoare dintre cele două echipe și de faptul că Huddersfield traversează o perioadă foarte dificilă iar Luton pare să fie într-o formă bună, vom miza pe victoria echipei gazdă în această partidă.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Sheffield United – QPR 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,72Pariază
Betano1,75Pariază
NetBet1,71Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă1,76Pariază

Al treilea meci propus de noi pentru ziua de 4 octombrie vine tot din Championship și este reprezentat de confruntarea dintre Sheffield United și QPR.

Acest meci este ceva mai intens întrucât ambele echipe luptă pentru topul clasamentului, însă gazdele acestui meci se văd nevoite să câștige partide dacă doresc să-și mențină poziția de lider.

QPR este clasată pe poziția a 5-a în campionat, iar diferența de 6 puncte față de liderul Sheffield este justificată prin numărul mai redus al victoriilor și mai mare al înfrângerilor față de lider, așadar diferența de valoare dintre cele două echipe pare destul de evidentă.

Luând în considerare aceste lucruri dar și istoricul meciurilor dircte, acestea fiind câștigate în proporție de 100% de Huddersfield din anul 2018 până în prezent, vom miza pe victoria echipei gazdă în acest meci.

Ziua de 4 octombrie prezintă multe meciuri interesante cu oportunități de neratat pentru iubitorii pariurilor sportive. Meciurile propuse de noi vin cu rezultate ușor de preconizat iar recomandările sunt foarte ușor de plasat la casele de pariuri și foarte ușor de înțeles și de urmărit, făcându-le astfel cele mai bune ponturi 1×2 pentru 4 octombrie. Pariază și tu folosind aceste propuneri și vei vedea cât de ușor este să câștigi!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status