Top 3 ponturi 1×2 pentru 29 septembrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru 29 septembrie 2022

Ziua de 29 septembrie aduce multe oportunități iubitorilor de pariuri sportive cu meciuri interesante din Europa și din America de Sud. Mai jos îți propunem trei meciuri care considerăm că reprezintă cele mai bune ponturi 1×2 pentru 29 septembrie, iar tot ce-ți rămâne de făcut este să le acorzi câteva minute pentru a vedea cum poți profita și tu.

ponturi 1x2 pentru 29 septembrie

Arda Kurdzhali – Hebar Pazardzhik 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,45Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,50Pariază
NetBet1,42Pariază
WinMasters1,43Pariază

Primul meci din lista celor propuse de noi pentru ziua de joi este confruntarea din prima ligă a Bulgariei dintre Arda Kurdzhali și Hebar Pazardzhik.

Echipa gazdă a acestui meci, cu toate că nu a avut parte de cel mai promițător început de sezon, este clasată pe poziția a 9-a în Parva Liga, având un total de 17 puncte cumulate în 11 meciuri jucate, iar momentan se află pe o poziție ce permite accesul în Play-off-ul pentru Europa League.

Hebar Pazardzhik stă mult mai rău în ceea ce privește numărul de puncte, fiind clasată abia pe poziția 13 în campionat cu doar 7 puncte cumulate în 11 meciuri jucate, iar dacă va încheia campionatul pe poziția aceasta se va duela pentru evitarea retrogradării. Hebar vine de asemenea după o serie dezastruoasă de meciuri cu 4 înfrângeri și o remiză în ultimele 5 partide jucate, ceea ce denotă faptul că echipa este în mare lipsă de formă.

Având în vedere diferența de formă dintre cele două echipa, dar și faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Arda Kurdzhali, vom miza pe victoria gazdelor în acest meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

CSM Alexandria – Csikszereda 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,53Pariază
Betano1,52Pariază
NetBet1,46Pariază
WinMasters1,51Pariază

CSM Alexandria primește vizita echipei Csikszereda Miercurea Ciuc în meciul din Cupa României ce se va disputa joi.

Echipa gazdă a acestui meci evoluează în liga a 3-a din România, unde pare totuși să se descurce destul de bine, fiind liderul grupei a 6-a.

Csikszereda Miercurea Ciuc este o echipă ce evoluează în liga a 2-a din România, iar momentan este clasată pe poziția a 6-a cu un total de 13 puncte după 7 meciuri jucate, dar se află la doar 2 puncte în spatele liderului Oțelul, ceea ce dă de înțeles cât de competitivă este aeastă ligă.

Având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe și dintre ligile în care acestea evoluează, vom miza pe faptul că echipa mai valoroasă, anume Csikszereda Miercurea Ciuc va câștiga acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Barracas Central – Gimnasia La Plata 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet2,75Pariază
Betano – cea mai bună cotă2,77Pariază
NetBet2,75Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă2,77Pariază

Ultima confruntare dintre cele propuse de noi pentru 29 septembrie este cea din prima ligă a Argentinei, cu meciul dintre Barracas Central și Gimnasia La Plata.

Echipa gazdă a acestui meci este nou promovată în prima ligă din Argentina, iar în primul său sezon se poate spune că se descurcă chiar foarte bine. Echipa este clasată pe locul 19 cu un total de 27 de puncte cumulate în 21 de meciuri jucate, având 24 de goluri marcate și 29 primite.

Gimnasia La Plata este o echipă cu experiență și tradiție în prima ligă din Argentina, fiind clasată la momentul de față pe poziția a 5-a în campionat, cu un total de 36 de puncte obținute în 21 de meciuri jucate, având 21 de goluri marcate și doar 12 primite.

Ținând cont de contrastul clar de valoare dintre cele două echipe, dar și de faptul că echipa oaspete are experiența necesară pentru a obține puncte în meciuri ce sunt mai greu de abordat cu nou promovate, vom miza pe victoria echipei Gimnasia La Plata în această partidă.

Așadar ziua de 29 septembrie aduce cu ea oportunități de neratat pentru iubitorii pariurilor sportive. Meciurile de mai sus au rezultate ușor de anticipat, iar propunerile noastre sunt foarte ușor de plasat și urmărit la pariuri, având de asemenea cote foarte generoase. Pariază și tu acum cu ajutorul celor mai bune ponturi 1×2 propuse de noi și vei vedea cât de ușor este să câștigi!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status