Top 3 ponturi 1×2 pentru 24 septembrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru 24 septembrie 2022

Ziua de sâmbătă aduce cu ea multe meciuri interesante din Liga Națiunilor, dar poate mai important este faptul că aceste meciuri vin cu rezultate ușor de anticipat și cote foarte bune. Mai jos am selectat trei meciuri care considerăm că sunt cele mai bune ponturi 1×2 pentru 24 septembrie, așadar acordă-le o șansă pentru a vedea cum poți câștiga și tu!

ponturi 1x2 pentru 24 septembrie

Spania – Elveția 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,50Pariază
Betano1,50Pariază
NetBet1,46Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă1,51Pariază

Primul meci din cele propuse de noi pentru această zi este confruntarea dintre Spania și Elveția.

Gazdele acestui meci se află pe prima poziție în grupă, dar avansul față de Portugalia este de doar un punct, iar Spania cu certitudine își dorește calificarea în faza de Play-off, așadar are toate motivele să forțeze victoria în acest meci.

Elveția luptă pentru evitarea retrogradării, fiind ultima clasată în această grupă, însă meciul decisiv pentru Elveția ar putea fi următorul când va înfrunta pe teren propriu naționala Cehiei.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă în Spania, iar naționala Spaniei este net superioară Elveției și își dorește calificarea în faza Play-off-ului competiției, vom miza categoric pe victoria echipei gazdă în această partidă.

Cehia – Portugalia 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,80Pariază
Betano1,78Pariază
NetBet1,71Pariază
WinMasters1,76Pariază

A doua confruntare propusă de noi pentru data de 24 septembrie este cea dintre Cehia și Portugalia.

Gazdele acestui meci se află pe locul 3 în grupă, însă la doar un punct în fața Elveției, așadar luptă în continuare pentru evitarea retrogradării. Acest meci nu este neapărat decisiv pentru Cehia, deoarece și în cazul unei înfrângeri în acest meci se va putea salva de la retrogradare, întrucât va întâlni Elveție în ultima etapă a grupei.

Portugalia este a doua clasată în grupă și își dorește, la fel ca liderul grupei Spania, calificarea în faza următoare a competiției, însă pentru a obține acest lucru nu își permite să mai facă pași greșiți.

Având în vedere difereța de valoare dintre cele două echipe, dar și faptul că Portugalia își poate menține șansele pentru calificare doar printr-o victorie în acest meci, vom miza pe faptul că echipa oaspete va câștiga această partidă.

Serbia – Suedia 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,90Pariază
Betano1,93Pariază
NetBet1,90Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă2,01Pariază

A treilea meci dintre cele propuse de noi ne duce la Belgrad pentru confruntarea dintre Serbia și Suedia.

Gazdele acestui meci se află pe poziția secundă la doar 3 puncte în urma liderului Norvegia, și are nevoie de victorie în acest meci pentru a speră la calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

Suedia este pe poziția a 3-a în grupă, iar realistic, pe lângă nevoia de a evita retrogradarea, nu are obiectiv. Nici acest lucru nu va fi greu de obținut, deoarece Slovenia pare o pradă ușoară pentru suedezi, iar atâta timp cât vor câștiga meciul direct se vor salva de la retrogradare.

Ținând cont de faptul că Serbia a demonstrat și în această grupă că are o echipă națională foarte puternică, iar în acest meci pe lângă sprijinul propriilor fani are și motivația de a obține victoria pentru spera la calificarea în Play-off, vom miza pe victoria gazdelor în acest meci.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Ziua de 24 septembrie aduce cu ea multe oportunități pentru iubitorii pariurilor sportive, cu meciuri ce au rezultate ușor de anticipat și cote foarte bune. Pariază și tu folosind cele mai bune ponturi 1×2 pentru 24 septembrie, pentru a-ți mări semnificativ șansele de câștig!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status