Top 3 ponturi 1×2 pentru 22 septembrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru 22 septembrie 2022

Ziua de 22 septembrie aduce oportunități senzaționale pentru cei ce doresc să parieze și entertainment din plin pentru toți iubitorii sportului rege. Din abundența meciurilor ce se desfășoară în această zi, am selectat câteva care considerăm că reprezintă cele mai sigure top 3 ponturi 1×2 pentru 22 septembrie, iar tot ce-ți rămâne de făcut este să le citești cu atenție pentru a vedea cum poți profita și tu!

Sari direct la pont >>

ponturi 1x2 pentru 22 septembrie 2022

Belgia – Țara Galilor 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,38Pariază
Betano1,36Pariază
NetBet1,34Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă1,38Pariază

Primul meci al selecției noastre vine din Nations League și este reprezentat de confruntarea dintre Belgia și Țara Galilor.

Echipa gazdă a acestui meci este clasată pe poziția secundă în grupă, dar este la doar trei puncte în spatele liderului Olanda, iar pentru că echipa belgiană dorește calificarea în play-off-ul competiției este obligată să câștige toate meciurile rămase în grupă.

Țara Galilor este ultima clasată în această grupă, având doar un punct obținut în trei meciuri jucate, și pare aproape sigur condamnată la retrogradarea în Liga B.

Având în vedere faptul că aceste este un meci decisiv pentru Belgia iar această partidă se va juca la Bruxelles, vom miza pe victoria echipei gazdă în acest meci.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Turcia – Luxemburg 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,25Pariază
Betano1,23Pariază
NetBet1,22Pariază
WinMasters1,22Pariază

A doua confruntare din lista celor propuse de noi pentru această zi vine tot din Nations League și este meciul dintre Turcia și Luxemburg din Liga C.

Turcia este prima clasată în grupă cu un total de 12 puncte după 4 meciuri jucate, iar dacă va reuși să obțină victoria în această partidă va fi matematic campioana grupei, așadar va promova în Liga B.

Luxemburg este a doua echipă în clasamentul grupei cu un total de 7 puncte după 4 meciuri jucate, iar pe lângă faptul că au evitat matematic retrogradarea, realistic jucătorii din Luxemburg nu pot spera la mai mult din această grupă.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă la Istanbul iar Turcia pare de neoprit în această grupă, vom miza pe victoria fără probleme a gazdelor acestui meci.

Shelbourne – Shamrock Rovers 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,80Pariază
Betano1,75Pariază
NetBet1,74Pariază
WinMasters1,79Pariază

Ultimul meci propus de noi pentru 22 septembrie este dat de confruntarea din prima ligă a Irlandei, și anume meciul dintre Shelbourne și Shamrock Rovers.

Echipa gazdă a acestui meci este clasată pe poziția 7 în campionat, cu 33 de puncte după 28 de meciuri jucate și vine în această partidă după înfrângerea din etapa trecută de pe teren propriu împotriva echipei Sligo Rovers. Realistic vorbind echipa nu are obiective pentru acest sezon, deoarece nu este în pericol real de retrogradare iar locurile ce permit accesul în competițiile Europene sunt la o diferență prea mare de puncte.

Shamrock Rovers este liderul clasamentului în Premier Division, însă avansul este de doar 1 punct în fața echipei Derry City, dar Shamrock Rovers are două meciuri mai puțin jucate.

Având în vedere faptul că echipa de pe locul secund se apropie amenințător de lider, iar Shamrock Rovers dorește să câștige campionatul la finalul acestui sezon, vom miza pe victoria clară a echipei oaspete în această partidă.

ponturi 1x2 pentru 22 septembrie 2022

Așadar ziua de 22 septembrie aduce cu ea oportunități de neratat pentru cei ce doresc să parieze pe evenimente sportive, întrucât rezultatele meciurilor propuse mai sus sunt foarte predictibile iar cotele date de casele de pariuri sunt foarte generoase. Pariază și tu folosind cele mai bune ponturi 1×2 pentru 22 septembrie și vei vedea cât de ușor este să câștigi!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status