Top 3 ponturi 1×2 pentru 20 septembrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru 20 septembrie 2022

Ziua de marți este asociată de marea majoritate a fanilor fotbalului cu competiția Champions League, însă fanii vor avea puțin de așteptat întrucât competiția este la o pauză de două sătămâni. Între timp, ziua de 20 septembrie continuă să aducă meciuri foarte interesante și de mare interes pentru pariori, deoarece cotele sunt foarte generoase iar rezultatele meciurile ce se dispută în această zi sunt destul de predictibile. În rândurile următoare îți prezentăm o listă de trei meciuri care considerăm că sunt cele mai bune ponturi 1×2 pentru 20 septembrie, iar tot ce-ți rămâne de făcut este să le acorzi câteva minute pentru a vedea cum poți profita și tu!

ponturi 1x2 pentru 20 septembrie 2022

Estudiantes La Plata – Defensa y Justicia 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,95Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,95Pariază
NetBet1,86Pariază
WinMasters1,93Pariază

Primul meci din lista celor propuse de noi vine chiar din America de Sud și este reprezentat de confruntarea dintre Estudiantes La Plata și Defensa y Justicia din prima ligă a Argentinei.

Echipa gazdă a acestui meci vine după o remiză ușor dezamăgitoare din etapa trecută, Estudiantes fiind egalată în ultimele clipe ale meciului. Cu toate acestea, echipa gazdă vine după o serie foarte bună de meciuri, cu doar două remize și trei victorii obținute în ultimele 5 partide jucate și este clasată pe poziția 14 în campionat.

Defensa y Justicia vine în acest meci după victoria obținută pe teren propriu etapa trecută în fața echipei Argentinos Jrs. Cu toate acestea, Defensa nu se află la cea mai bună serie de meciuri, având două victorii, o remiză și două înfrângeri în ultimele sale 5 meciuri jucate, iar drept urmare echipa este clasată pe poziția 21 în clasament.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei Estudiantes La Plata și că această echipă este în formă mai bună și mai bine clasată în prima ligă din Argentina decât adversarii lor din acest meci, vom miza pe victoria gazdelor în această partidă.

Atletico Goianiense – Internacional 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă2,25Pariază
Betano2,15Pariază
NetBet – cea mai bună cotă2,25Pariază
WinMasters2,23Pariază

Al doilea meci propus de noi pentru 20 septembrie vine din prima ligă a Braziliei și este reprezentat de confruntarea dintre Atletico Goianiense și Internacional.

Echipa gazdă a acestui meci a avut parte de un sezon cu totul eșuat până în acest moment, reușind să obâină un total de doar 22 de puncte după 26 de meciuri jucate, iar momentan este clasată pe poziția 19 în clasament, poziți retrogradabilă. Ca lucrurile să arate și mai rău pentru echipă, aceasta vine după o serie de 3 înfrângeri consectuive, reușind să obțină doar 2 puncte în ultimele 5 meciuri jucate.

Internacional este la polul opus, fiind clasată pe poziția a 3-a cu un meci mai puțin jucat decât rivalele sale din topul clasamentului, iar dacă va obține victoria în acest meci va fi clasată pe poziția secundă, la doar 8 puncte în urma liderului.

Având în vedere faptul că Internacional dorește să obțină în primul rând calificarea directă în faza grupelor competiției Copa Libertadores, iar pentru acest lucru trebuie să fie cel puțin pe locul 4 la finalul sezonului, și ținând cont de forma foarte slabă a gazdelor acestui meci, vom miza pe victoria fără emoții a echipei oaspete în această partidă.

Sheffield Wednesday – Burton Albion 1 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,45Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,47Pariază
NetBet1,40Pariază
WinMasters1,41Pariază

A treia confruntare propusă de noi vine din Anglia și este meciul dintre Sheffield Wednesday și Burton din EFL Trophy, o competiție destinată echipelor din liga a 3-a și a 4-a din Anglia.

Cele două echipe se află de asemenea în League One, liga a 3-a din Anglia, iar diferența dintre ele este vizibilă de la mare depărtare. Burton este ultima clasată în liga a 3-a, cu doar 4 puncte obținute după 9 meciuri jucate, iar Sheffield Wednesday este pe poziția a 4-a, având 17 puncte din 9 etape disputate.

Cu toate că Sheffield Wednesday a pierdut primul meci din grupă în competiția EFL Trophy iar Burton a câștigat, Sheffield Wednesday este mult peste Burton, lucru demonstrat și în ultimele două meciuri directe disputate ce au fost câștigate de Sheffield Wednesday la începutul anului 2022 cu scorul de 5-2 respectiv 2-0.

Având în vedere aceste lucruri, vom miza pe victoria clară a echipei gazdă în acest meci.

Chiar dacă marile competiții intercluburi Europene au luat o pauză, ziua de 20 septembrie aduce confruntări interesante și cu oportunități foarte bune pentru iubitorii pariurilor sportive. Pariază și tu folosind cele mai bune ponturi 1×2 și te asigurăm că nu vei regreta!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status