Top 3 ponturi 1X2 pentru 18 septembrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1X2 pentru 18 septembrie 2022

Marile campionate ale lumii nu par să ia pauză iar din acest motiv avem zile pline de meciuri interesante, iar data de 17 septembrie nu face excepâie. Ziua de duminică aduce întâlniri interesante de mare interes pentru iubitorii pariurilor sportive de pretutindeni, datorită cotelor foarte bune și rezultatelor ușor de anticipat. Mai jos am selectat 3 meciuri care considerăm că reprezintă cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 17 septembrie, iar tot ce-ți rămâne ție de făcut este să le acorzi o șansă pentru a vedea cât de ușor este să câștigi.

ponturi 1X2 pentru 17 septembrie

Real Betis – Girona 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,75Pariază
Betano1,72Pariază
NetBet1,71Pariază
WinMasters1,74Pariază

Prima confruntare propusă de noi pentru ziua de 17 septembrie este cea din LaLiga dintre Betis și Girona.

Echipa gazdă a acestui meci se află la debutul unui sezon ce promite foarte mult spectacol, iar echipa este clasată pe poziția a 3-a după 4 victorii și doar o înfrângere în 5 etape jucate. De asemenea Betis a reușit să obțină două victorii din tot atâtea meciuri jucate în grupa sa din Europa League, demonstrând așadar faptul că victoriile din campionat nu sunt o întâmplare iar echipa este determinată să facă performanță.

Girona nu se poate lăuda precum Betis în campionat, fiind clasată pe poziția a 8-a cu doat 7 puncte după 5 meciuri jucate. Echipa se confruntă cu o listă lungă de jucători accidentați, numind și pentru această confruntare nu mai puțin de 6 jucători absenți și un jucător incert, acest lucru fiind principalul dezavantaj al echipei Girona.

Având în vedere forma senzațională demonstrată de Betis în acest sezon dar și faptul că dispută această partidă pe teren propriu unde va beneficia de sprijinul publicului pentru a obține încă o victorie, vom miza pe faptul că echipa gazdă va câștiga acest meci.

Union Berlin – Wolfsburg 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet2,05Pariază
Betano – cea mai bună cotă2,07Pariază
NetBet2,00Pariază
WinMasters2,05Pariază

A doua propunere a noastra este ușor surprinzătoare și vine din Bundesliga cu confruntarea dintre Union Berlin și Wolfsburg.

Union Berlin este surprinzătorul lider al clasamentului în Bundesliga după 6 etape disputate, având un total de 14 puncte, venind în acest meci după o serie de 4 victorii și doar 2 remize, una obținută în fața echipei Bayern Munchen.

Wolfsburg a început acest sezon destul de dezamăgitor, reușind să obțină doar 5 puncte din 6 meciuri jucate, și este pentru moment clasată pe poziția 16, primul loc retrogradabil din Bundesliga.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei Union Berlin iar aceasta este într-o formă de invidiat, și luând în considerare faptul că Wolfsburg pare să se chinuie ușor în a obține puncte, vom miza pe victoria gazdelor în această partidă.

St. Mirren – Celtic 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,20Pariază
Betano1,19Pariază
NetBet1,17Pariază
WinMasters1,18Pariază

Un alt meci de mare interes pentru iubitorii pariurilor sportive este confruntarea din prima ligă a Scoției dintre St. Mirren și Celtic Glasgow.

Gazdele acestui meci au avut de la debutul acestui sezon tot atâtea bucurii cât au avut dezamăgiri. St. Mirren vine după 3 victorii și 3 înfrângeri în Scottish Premiership, fiind clasată pe poziția a 6-a în campionat.

Celtic este însă de neoprit, cel puțin în campionatul intern, unde a obținut 6 victorii din 6 meciuri jucate în acest sezon, iar golaverajul va speria orice echipă îi iese în cale deoarece Celtic are nu mai puțin de 25 de goluri marcate și doar unul primit.

Având în vedere aceste lucruri și mai ales faptul că Celtic pare literalmente de neoprit, vom miza pe victoria echipei oaspete în această partidă.

GO SUPER! Pariază 50 de lei pe meciurile UEFA Champions League și primești 50 de lei freebet
numai la Superbet

Așadar ziua de 17 septembrie aduce numeroase oportunități pentru iubitorii pariurilor, cu meciuri a căror rezultate nu este greu să le prezicem iar casele de pariuri au fost extrem de generoase când au setat cotele meciurilor. Pariază și tu acum folosind cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 17 septembrie, care te vor ghida către ponturi ușor de plasat și de urmărit cu cote excelente, și care îți vor crește considerabil șansele de succes.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status