Top 3 ponturi 1×2 pentru 17 septembrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru 17 septembrie 2022

Ziua de sâmbătă aduce cu ea multe meciuri interesante și oportunități magnifice pentru cei ce doresc să parieze. Mai jos am selectat 3 meciuri care considerăm că sunt cele mai bune ponturi 1×2 pentru 17 septembrie, iar tot ce ai de făcut este să citești următoarele rânduri pentru a vedea cât de ușor este să profiți și tu!

ponturi 1x2 pentru 17 septembrie

Wolves – Manchester City 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,33Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,33Pariază
NetBet1,31Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă1,33Pariază

Manchester City se va deplasa la Wolverhampton pentru meciul cu numărul 7 din Premier League.

Echipa gazdă a acestui meci trece printr-un moment ceva mai dificil în campionat, unde este clasată abia pe poziția 14 cu doar 6 puncte obținute în 6 meciuri jucate.

Manchester City însă pare să-și fi intrat în drepturi și se apropie virtiginos de liderul clasamentului, fiind la doar un punct în spatele echipei Arsenal.

Uitându-ne la forma incredibilă ce a demonstrat-o Manchester City atât în meciurile recente din campionat cât și în Liga Campionilor, și ținând cont de faptul că Wolverhampton se chinuie să obțină puncte, vom miza pe o victorie fără probleme a echipei oaspete în această partidă.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Dortmund – Schalke 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,38Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,39Pariază
NetBet1,36Pariază
WinMasters1,38Pariază

Dortmund întâlnește echipa Schalke în etapa a 7-a din Bundesliga. Dortmund vine după un eșec destul de dezamăgitor din Liga Campionilor de pe terenul echipei Manchester City, și asta datorită faptului că avea mai puțin de 10 minute de rezistat pentru a obține victoria.

Schalke vine după prima sa victorie din acest sezon, și anume cea obținută pe teren propriu în fața echipei Bochum. Cu toate acestea, Bochum este ultima clasată în Bundesliga cu 0 puncte, așadar putem treage concluzia că Schalke a fost mai mult oportunistă și nu arată o formă grozavă pentru moment.

Având în vedere faptul că Dortmud a câștigat la scor ultimele 3 întâlniri directe cu Schalke, dar și faptul că este dornică de a se revanșa în fața propriilor suporteri, vom miza pe victorie echipei gazdă în această partidă.

Panathinaikos – PAS Giannina 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,28Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,33Pariază
NetBet1,25Pariază
WinMasters1,28Pariază

Ultima confruntare din lista celor propuse de noi pentru data de 17 septembrie este cea din prima ligă a Greciei, și anume meciul dintre Panathinaikos și PAS Giannina.

Panathinaikos este liderul categoric al clasamentului, cu 4 victorii obținute în 4 etape jucate, reușind să marcheze 6 golrui și să primească doar 1 gol în cele 4 etape.

Giannina încă nu se poate spune că și-a intrat în formă, având doar o victorie din 4 etape, cu un golaveraj ce lasă mult de derit, și anume doar 3 goluri marcate și 6 primite.

Având în vedere faptul că Panathinaikos pare de neoprit, iar acest meci se dispută pe terenul echipei Panathinaikos, vom miza pe o victorie fără emoții a echipei gazdă în această partidă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Ziua de 17 septembrie nu putea aduce oportunități mai bune pentru iubitorii pariurilor, întrucât cotele oferite de casele de pariuri pentru aceste meciuri sunt foarte generoase iar rezultatele sunt ușor de preconizat. Pariază și tu acum folosind cele mai bune ponturi 1×2 și vei vedea cât de ușor este să câștigi!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status