Top 3 ponturi 1×2 pentru 15 octombrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru 15 octombrie 2022

Ziua de sâmbătă este asociată de toți fanii sportului rege cu meciuri din abundență și poate mai important meciuri de foc din cele mai mari campionate ale lumii. Data de 15 octombrie nu dezamăgește și livrează câteva confruntări mult așteptate de cei ce doresc să parieze, iar acest lucru datorită faptului că meciurile au rezultate ușor de anticipat iar cotele sunt foarte bune. Mai jos am alcătuit o listă cu meciuri care considerăm că sunt cele mai bune ponturi 1×2 pentru 15 octombrie, iar dacă vrei să fii și tu câștigător citește cu atenția rândurile următoare!

Valencia – Elche 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă!1,45Pariază
Betano1,44Pariază
NetBet1,37Pariază
WinMasters1,43Pariază

Valencia va primi vizita echipei Elche în etapa cu numărul 9 din LaLiga.

Gazdele acestui meci se situează pe poziția a 7-a în campionat, fiind la doar 3 puncte în urma ocupantei locului 6, poziție ce permite accesul în cupele Europene sezonul viitor, așadar motivația echipei Valencia pentru a câștiga acest meci este cât se poate de clară.

Elche pare deja condamnată la retrogradare fiind clasată pe ultima poziție în campionat cu doar 2 puncte cumulate după 8 meciuri jucate, având de asemenea doar 4 goluri marcate și 19 primite.

Ținând cont de această diferență astronomică dintre cele două echipe, dar și de faptul că acest meci se joacă la Valencia, vom miza pe o victorie cât se poate de lejeră a gazdelor acestui meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Atalanta – Sassuolo 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă!1,67Pariază
Betano1,65Pariază
NetBet1,64Pariază
WinMasters1,66Pariază

A doua partidă propusă de noi ne duce în prima ligă a Italiei cu confruntarea dintre Atalanta și Sassuolo.

Gazdele acestui meci au avut parte de un început de sezon spectaculor în care își etalează valoarea echipei și determinarea de a face performanțe. Echipa este clasată pe poziția secundă în campionat la doar două puncte în spatele liderului Napoli și nu are intenții de încetini în a obține victorii pe bandă rulantă.

Sassuolo este clasată pe poziția 9 în campionat, fiind la o distanță de 9 puncte în urma echipei Atalanta, iar faptul că a pierdut etapa trecută pe teren propriu nu ajută ca moralul echipei să fie bun îaintea acestui meci.

Având în vedere diferența dintre cele două echipe demonstrată și prin golaverajul de vis al echipei Atalanta cu 14 goluri marcate și doar 5 primite, dar și prin faptul că aceasta nu a pierdut nici măcar un meci în acest sezon, ne face să mizăm fără emoții pe victoria echipei Atalanta în această partidă.

Tottenham – Everton 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă!1,53Pariază
Betano1,50Pariază
NetBet1,44Pariază
WinMasters1,50Pariază

Ultima confruntare propusă de noi pentru data de 15 octombrie vine din cel mai puternic campionat al lumii, Premier League, cu meciul dintre Tottenham Hotspur și Everton.

Tottenham pare că a renăscut din propria cenușă în acest sezon după numirea lui Conte în rolul de antrenor al echipei și pare determinată să facă performanțe și să obțină trofee după o pauză foarte îndelungată. Echipa este clasată pe poziția a 3-a în campionat cu 20 de puncte obținute în 9 meciuri jucate.

Everton nu se poate lăuda cu asemena realizări iar după înfrângerea suferită etapa trecută pe teren propriu este clasată pe poziția 12 în campionat cu 10 puncte cumulate în 9 meciuri jucate.

Având în vedere diferența clară de valoare dintre cele două echipe dar și faptul că această partidă se joacă pe stadionul echipei Tottenham, vom miza pe victoria echipei gazdă în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ziua de 15 octombrrie prezintă numeroase oportunități pentru cei ce doresc să parieze și caută meciuri în acest scop. Propunerile noastre vin cu rezultate ușor de anticipat și cote foarte bune, fiind astfel cele mai bune ponturi 1×2 pentru 15 octombrie. Pariază și tu folosind recomandările noastre și vei vedea cât de ușor este să fii câștigător!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status