Top 3 ponturi 1×2 pentru 12 septembrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru 12 septembrie 2022

Ziua de 12 septembrie aduce cu ea oportunități de neratat pentru toți iubitorii pariurilor sportive, în special datorită cotelor foarte generoase oferite de casele de pariuri iar meciurile ce le propunem au rezultat ușor de anticipat. Mai jos am alcătuit o listă de trei meciuri care considerăm că reprezintă cele mai bune ponturi 1×2 pentru 12 septembrie, iar tot ce-ți rămâne de făcut este să le acorzi câteva minute pentru a vedea cum poți fi și tu câștigător!

ponturi 1x2 pentru 12 septembrie

PAOK – Lamia 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,33
Betano – cea mai bună cotă1,33
NetBet1,28
WinMasters1,32

Prima confruntare din lista celor propuse de noi este cea din prima ligă a Greciei, și anume meciul dintre PAOK și Lamia.

Gazdele acestui meci se află pe poziția secundă în campionat după 3 meciuri jucate, în care au obținut 2 victorii și o remiză. Lamia se află la coada clasamentului, cu doar 2 puncte obținute după 3 meciuri jucate, arătându-și de asemenea problemele defensive datorită faptului că a marcat un singur gol dar a primit 4.

Având în vedere faptul că acest meci se dispută pe terenul echipei PAOK, și ținând cont de faptul că 4 din ultimele 5 confruntări directe dintre cele două echipe au fost câștigate de PAOK, vom miza pe o victorie fără probleme a echipei gazdă în această partidă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

IFK Goteborg – Helsingborgs IF 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,67
Betano1,65
NetBet1,62
WinMasters – cea mai bună cotă1,68

A doua confruntare de mare interes pentru iubitorii pariurilor sportive vine din prima ligă a Suediei cu meciul dintre IFK Goteborg și Helsingborgs IF.

Gazdele acestui meci luptă pentru clasarea în top 3 în campionat, momentan fiind clasate pe poziția a 5-a, la doar 4 puncte distanță de locul 3. De asemena Goteborg vine în acest meci după 2 victorii consecutive în campionat, iar ultima victorie a fost de-a dreptul impresionantă, Goteborg câștigând cu scorul de 4-1 în deplasarea de la Mjallby.

Helsingborgs IF luptă să evite retrogradarea, iar această luptă pare una imposibilă, fiind clasată la 7 puncte distanță de locul 13 – primul loc ce oferă salvarea de la retrogradare.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă la Goteborg, iar echipa oaspete vine după 2 înfrângeri consecutive, vom miza pe o victorie a gazdelor în acest meci.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Empoli – AS Roma 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,75
Betano1,75
NetBet1,71
WinMasters – cea mai bună cotă1,81

Ultima confruntare din cele trei pe care vi le propunem este meciul din etapa cu numărul 6 din Serie A dintre Empoli și AS Roma.

Gazdele acestui meci vin după o serie de 5 meciuri dezamăgitoare, cu 4 remize consecutive și o înfrângere, consemnând astfel un început de sezon ce lasă de dorit.

AS Roma a pierdut rușinos meciul etapei trecute cu Udinese cu scorul de 4-0, dar pe lângă acest eșec echipa antrenată de Jose Mourinho are 3 victorii și o remiză obținută cu Juventus, așadar nu se poate spune că Roma este în lipsă de formă.

Ținând cont de faptul că ultimele 5 confruntări directe dintre cele două echipe au fost câștigate de Roma, și având în vedere faptul că echipa din capitala Italiei pare să fie în formă mult mai bună decât Empoli, vom miza pe o victorie a echipei oaspete în acest meci.

Ziua de 12 septembrie aduce așadar multe meciuri interesante cu oportunități foarte bune pentru cei ce doresc să parieze. Pariază și tu folosind cele mai bune ponturi 1×2 pentru 12 septembrie pentru a fi aproape sigur de câștig, deoarece ponturile propuse de noi sunt foarte ușor de plasat și urmărit, iar riscul este semnificativ redus.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status