Top 3 ponturi 1×2 pentru 10 octombrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 pentru 10 octombrie 2022

Ziua de 10 octombrie vine cu multe oportunități senzaționale pentru iubitorii pariurilor sportive, iar meciurile din această zi au cote foarte bune oferite de casele de pariuri iar rezultatele sunt foarte ușor de anticipat. Mai jos veți găsi o listă cu trei meciuri care considerăm că reprezintă cele mai bune ponturi 1×2, așadar asigură-te că le citești în amănunt pentru a vedea cum poți profita și tu!

ponturi 1x2 pentru 10 octombrie

Boca Juniors – Aldosivi 1 (Echipa gazdă câștigă)

Primul meci din lista celor propuse de noi vine tocmai din America de Sud și este reprezentat de confruntarea dintre Boca Juniors și Aldosivi din prima ligă a Argentinei.

Boca Juniors se clasează pe poziția secundă în campionat fiind la doar 2 puncte în spatele liderului Atletico Tucuman, însă are un meci mai puțin jucat, așadar o victorie în această partidă i-ar asigura poziția de lider.

Aldosivi este literalmente la polul opus al campionatului, fiind clasată pe ultima poziția în clasament, cu un total de doar 16 puncte obținute în 23 de meciuri jucate.

Ținând cont de această diferență astronomică dintre cele două echipe, dar și de faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Boca Juniors, iar Aldosivi pare o victimă sigură în acest meci, vom miza pe victoria fără probleme a gazdelor acestui meci.

Atletico Mineiro – Ceara 1 (Echipa gazdă câștigă)

A doua partidă propusă de noi pentru ziua de 10 octombrie vine tot din America de Sud și este reprezentată de confruntarea dintre Atletico Mineiro și Ceara din prima ligă a Braziliei.

Atletico Mineiro este clasată momentan pe poziția a 7-a în campionat, poziție ce permite accesul în Copa Sudamericana. Datorită faptului că se află la doar 2 puncte distanță de poziția a 6-a, poziție ce permite accesul în Copa Libertadores, competiție superioară Copei Sudamericana, Atletico Mineiro va face tot posibilul să câștige acest meci și următoarele pentru a-și asigura participarea în această competiție.

Ceara se află pe poziția 15 în campionat, având cu 14 puncte mai puțin cumulate decât adversarii lor din acest meci, iar echipe este în o ușoară cădere de formă, lucru demonstrat prin faptul că echipe vine după 3 înfrângeri și o remiză în ultimele sale 4 etape de campionat.

Având în vedere această diferență dintre echipe, dar și faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Atletico Mineiro, vom miza pe victoria echipei gazdă în această partidă.

Spartak Varna – Lokomotiv Plovdiv 2 (Echipa oaspete câștigă)

Ultima confruntare propusă de noi vine din Bulgaria și este reprezentată de meciul dintre Spartak Varna și Lokomotiv Plovdiv.

Gazdele acestui meci se află la coada clasamentului din Parva Liga, reușind să acumuleze doar 5 puncte din 12 meciuri jucate, iar golaverajul de doar 9 goluri marcate și 27 primite denotă probleme grave cu care se confruntă echipa.

Lokomotiv Plovdid este clasată pe poziția a 4-a în campionat, cu un total de 22 de puncte cumulate în 11 meciuri jucate, fiind la doar 4 puncte distanță de liderul clasamentului CSKA 1948 Sofia.

Ținând cont de diferența masivă de valoare dintre cele două echipe, dar și de motivația echipei oaspete de a obține victoria pentru a rămâne în lupta pentru titlu, vom miza pe faptul că acest meci va fi câștigat de Lokomotiv Plovdiv.

Ziua de 10 octombrie vine cu multe oportunități pentru cei ce doresc să parieze, iar propunerile noastre au cote foarte bune și rezultate ușor de intuit, fiind astfel cele mai bune ponturi 1×2 pentru 10 octombrie. Pariază și tu acum folosind aceste recomandări și vei vedea cât se simplu este să câștigi cu siguranța unor pariuri 1×2 bune!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status