Top 3 ponturi 1×2 bune pentru 27 septembrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 bune pentru 27 septembrie 2022

Ziua de 27 septembrie aduce oportunități fenomenale pentru toți iubitorii fotbalului și în special pentru cei ce doresc să parieze. Mai jos am făcut o selecție de meciuri ce considerăm că reprezintă cele mai bune ponturi 1×2 bune pentru 27 septembrie, așadar acordă-le o șansa pentru a vedea cum poți fi și tu câștigător.

ponturi 1x2 bune pentru 27 septembrie 2022

Portugalia – Spania 1 (Echipa gazdă câștiga)

Superbet2,40Pariază
Betano2,37Pariază
NetBet2,30Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă2,43Pariază

Portugalia întâlnește Spania in ultimul meci al grupei 2 din Liga A, meci ce va decide câștigătoarea grupei și deci echipa ce va juca în fazele eliminatorii ale competiției.

Portugalia este liderul acestei grupe cu un total de 10 puncte cumulate în 5 meciuri jucate, iar golaverajul este absolut impresionant având 11 goluri marcate și doar 2 primite.

Spania este clasată pe locul 2 în grupă la doar 2 puncte în urma Portugaliei, însă nu are un golaveraj la fel de impresionant, având doar 7 goluri marcate și 5 primite.

Având în vedere faptul că acest meci se joaca în Portugalia iar liderul grupei pare să fie în formă foarte bună înaintea acestui meci, lucru demonstrat și prin victoria cu 4-0 din deplasarea din Cehia etapa trecută, vom miza pe victoria gazdelor în acest meci.

Suedia – Slovenia 1 (Echipa gazda castiga)

Superbet – cea mai bună cotă1,72Pariază
Betano1,65Pariază
NetBet1,66Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă1,72Pariază

Suedia întâlnește Slovenia într-un meci decisiv pentru evitarea retrogradării în Liga C.

Suedia este codașa grupei cu doar 3 puncte obținute în 5 meciuri jucate. Suedia este obligată să câștige acest meci pentru a se salva de la retrogradare, dar având în vedere faptul că cele trei puncte obținute de suedezi au fost câștigate în deplasarea din Slovenia, dă mari speranțe Suediei pentru acest meci.

Slovenia este clasată pe locul 3 în grupă, la doar 2 puncte în fața Suediei, dar aceste puncte nu îi asigură salvarea de la retrogradare.

Cu toate că Sloveniei îi este suficient și un rezultat de egalitate pentru a nu retrograda, având în vedere faptul că acest meci se joacă în Suedia, iar echipa gazdă este determinată să evite retrogradarea, vom miza pe victoria gazdelor în această partidă.

Ucraina – Scotia 2 (Echipa oaspete castiga)

Superbet – cea mai bună cotă3,20Pariază
Betano3,00Pariază
NetBet3,10Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă3,20Pariază

Ultimul meci din lista celor propuse de noi pentru 27 septembrie este confruntarea dintre Ucraina și Scoția, meci ce va decide câștigătoarea grupei.

Ucraina vine în această partida după victoria răsunătoare din Armenia obținută cu scorul de 5-0. Ucraina este clasată pe locul secund cu un total de 10 puncte obținute în 5 meciuri jucate, și este la două puncte distanță de Scoția.

Naționala Scoției este liderul acestei grupe cu un total de 12 puncte obținute în 5 meciuri jucate. Scoția a câștigat 4 din cele 5 meciuri jucate și pare să fie în mare formă înaintea acestui meci, iar un lucru este foarte clar, scoțienii doresc să ajungă în fazele eliminatorii ale competiției, așadar ne așteptam la un meci pe cinste.

Având în vedere faptul că Scoția pare să fie în formă mai bună decât Ucraina, dar și luând în calcul faptul că acest meci se dispută pe teren neutru din cauza situației politice din Ucraina, așadar aceasta nu prea beneficiază de sprijinul fanilor în acest meci, vom miza pe victoria echipei oaspete în aceasta partidă.

Așadar ziua de 27 septembrie vine cu numeroase oportunități pentru cei ce doresc să parieze, deoarece rezultatele meciurilor alese de noi sunt ușor de anticipat iar cotele oferite de casele de pariuri sunt foarte bune, făcând aceste propuneri de ponturi 1×2 bune pentru 27 septembrie.

Pariază și tu acum folosind aceste ponturi și vei vedea cât de ușor este să fii câștigător.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status