Top 3 ponturi 1×2 bune pentru 23 septembrie 2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 bune pentru 23 septembrie 2022

Ziua de 23 septembrie vine cu multe meciuri interesante, dar mai presus de acest lucru aduce oportunități foarte bune pentru iubitorii pariurilor sportive. În rândurile ce urmează am făcut o selecție de 3 meciuri care considerăm că reprezintă cele mai bune ponturi 1×2 bune pentru 23 septembrie, așadar acordă-le câteva minute pentru a vedea cum poți profita și tu!

ponturi 1x2 bune

Germania – Ungaria 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,28Pariază
Betano1,27Pariază
NetBet1,22Pariază
WinMasters1,27Pariază

Primul meci din cele trei propuse de noi pentru ziua de 23 septembrie este reprezentat de confruntarea dintre Germania și Ungaria din Nations League – Liga A.

Echipa gazdă a acestui meci este clasată surprinzător pe poziția a doua în grupă, totuși la doar un punct în spatele liderului Ungaria, având un total de 6 puncte din 4 meciuri jucate.

Ungaria este liderul clasamentului până la momentul de față, însă situația s-ar putea schimba după acest meci cu o victorie a Germaniei.

Având în vedere faptul că Germania dorește calificarea în play-off-ul competiției, și ținând cont de faptul că acest meci se joacă în Germania, vom miza pe victoria echipei gazdă în această partidă.

Finlanda – România 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă2,35Pariază
Betano2,35Pariază
NetBet2,25Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă2,30Pariază

România se va deplasa în Finlanda pentru a 5-a etapă din Nations League.

Finlanda vine în acest meci după două înfrângeri consecutive, una în deplasarea de la Bosnia și Herțegovina iar una în deplasarea din România. Cu toate acestea, Finlandezii se clasează pe poziția a 3-a în clasament cu 4 puncte obținute după 4 meciuri jucate, aceștia fiind foarte buni pe teren propriu unde au reușit să învingă Muntenegru și au remizat cu Bosnia și Herțegovina.

România este la coada clasamentului acestei grupe, iar realistic șansele pentru a evita retrogradarea în Liga C sunt aproape nule. Echipa României are doar 3 puncte din 4 meciuri jucate, iar aceste puncte au fost obținute într-o victorie la limită obținută pe teren propriu împotriva Finlandei, într-un meci în care oaspeții au dominat clar din punct de vedere al posesiei, iar ocaziile de gol au fost similare ca număr.

Având în vedere cât de bine se descurcă Finlanda pe teren propriu, dar și faptul că dorește să evite retrogradarea iar o victorie în acest meci i-ar asigura acest lucru, vom miza pe victoria gazdelor în această partidă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

CA Huracan – Banfield 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,75Pariază
Betano – cea mai bună1,75Pariază
NetBet1,68Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă1,75Pariază

Al treilea meci din lista celor propuse de noi pentru 23 septembrie este confruntarea din prima ligă a Argentinei cu meciul dintre CA Huracan și Banfield.

Gazdele acestui meci se clasează pe poziția a 5-a în campionat și sunt la doar 4 puncte în urma liderului Atletico Tucuman, așadar au motivație serioasă pentru a forța victoria în acest meci.

Banfield este clasată mult mai jos în ierarhia clasamentului, abia pe poziția 17, cu doar 25 de puncte după 20 de meciuri jucate, fiind la 9 puncte în urma ardersarilor săi din acest meci.

Având în vedere faptul că această partidă se dispută pe terenul echipei Huracan, așadar aceasta va beneficia de sprijinul propriilor fani pentru acest meci, dar și ținând cont de diferența de valoare dintre cele două echipe, Huracan câștigând 4 din ultimele 5 meciuri directe cu Banfield, vom miza pe o victorie fără emoții a gazdelor acestui meci.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

ponturi pariuri 1x2 sigure

Așadar ziua de 23 septembrie aduce numeroase oportunități pentru pariuri ce nu trebuie ratate. Pariază și tu cu cele mai bune ponturi 1×2 bune pentru 23 septembrie, deoarece ponturile noastre sunt foarte ușor de plasat la casele de pariuri și de înțeles și urmărit, în special de pariorii ceva mai începători, iar rezultatele meciurilor sunt destul de sigure, ridicând astfel semnificativ șansele de câștig.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status