Top 3 ponturi 1×2 bune pentru 21-09-2022

Home » Top 3 ponturi 1×2 bune pentru 21-09-2022

Ziua de 21 septembrie aduce câteva meciuri cu oportunități de neratat pentru iubitorii pariurilor sportive, întrucât confruntările din această zi au rezultate foarte predictibile iar cotele sunt surprinzător de generoase. În rândurile următoare vă prezentăm o selecție de trei meciuri care considerăm că sunt cele mai bune ponturi 1×2 bune pentru 21 septembrie, iar tot ce-și rămâne de făcut este să le acorzi puțină atenție pentru a vedea cum poți profita și tu!

ponturi 1x2 bune

San Antonio – Colorado Springs Switchbacks 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,65Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,70Pariază
NetBet1,60Pariază
WinMasters1,60Pariază

Prima confruntare din lista celor propuse de noi pentru această zi este cea din USL Championship cu meciul dintre San Antonio și Colorado Springs.

USL Championship este a doua competiție ca valoare din SUA, precum Championship-ul din Anglia, iar aceste două echipe se află în fruntea clasamentului. Echipa gazdă a acestui meci este liderul detașat din USL Championship, având un total de 64 de puncte din 29 de meciuri jucate, cu un golaveraj de 47 de goluri marcate și doar 23 primite.

Colorado Springs este clasată pe poziția a 3-a în USL Championship la o distanță de puncte notabilă totuși de lider, cu 51 de puncte obținute în 30 de meciuri jucate, și cu toate că a reușit să marcheze 54 de goluri, a încasat nu mai puțin de 48.

Având în vedere această diferenșă, dar și faptul că San Antonio a câștigat 4 din ultimele 5 confruntări directe cu Colorado Springs, un meci fiind încheiat la egalitate, vom miza pe o victorie fără probleme a gazdelor acestui meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Patronato Parana – Rosario Central 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă2,40Pariază
Betano2,27Pariază
NetBet2,30Pariază
WinMasters2,34Pariază

Continuăm lista de ponturi 1×2 bune cu un meci din prima ligă din Argentina dintre Patronato Parana și Rosario Central.

Curios este faptul că ambele echipe au traversat aproape concomitent o perioadă ceva mai slabă, ambele având două remize, două înfrângeri și o victorie în ultimele 5 partide, însă echipa gazdă a acestui meci este clasată pe poziția 13 în campionat comparativ cu locul 22 pe care îl ocupă Rosario Contral.

Având în vedere această diferență dintre cele două echipe, dar și faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei Patronato unde echipa gazdă a câștigat marea majoritate a meciurilor și pare că fanii ajută foarte mult echipa, vom miza pe victoria gazdelor în acest meci.

Slavia Kromeriz – Banik Ostrava 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,28Pariază
Betano1,29Pariază
NetBet – cea mai bună cotă1,57Pariază
WinMasters1,25Pariază

La finalul colecției de ponturi 1×2 bune de azi găsim meciul dintre Slavia Kromeriz și Banik Ostrava din Cupa Cehiei.

Echipa gazdă a acestui meci este liderul clasamentului în campionatul intern, însă în liga a 3-a din Cehia. Adversarul lor din această seara este infinit mai valoros și vine din prima ligă a Cehiei.

Banik Ostrava vine în această partidă după remiza obținută în campionat în deplasarea de la Sparta Praga, iar echipe are o serie de 2 remize și o victorie în ultimele sale 3 meciuri din campionat. Ostrava este clasată momentan pe poziția 11 în prima ligă a Cehiei, iar meciul împotriva Slaviei Kromeriz pare aproape o formalitate.

Având în vedere diferența uriașă dintre cele două echipe, dar și faptul că Ostrava pare să fie în forma destul de bună, vom miza pe victoria echipei oaspete în acest meci.

Așadar ziua de 21 septembrie aduce oportunități foarte bune pentru iubitorii pariurilor sportive, chiar dacă meciurile nu sunt din marile competiții Europene. Dat fiind faptul că aceste confruntări vin din ligi diferite, am selectat meciurile ce considerăm că au cele mai predictibile rezultate la cele mai bune cote, așadar fiind cele mai bune ponturi 1×2. Nu ezita să le acorzi o șansă; pariază și tu acum cu cele mai bune ponturi 1×2 ca să vezi cât de ușor este să câștigi!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status