Top 3 cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 20-08-2022

Home » Top 3 cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 20-08-2022

Ziua de sâmbătă aduce cu ea câteva confruntări interesante ce prezintă oportunități excepționale pentru toți iubitorii pariurilor, deoarece au cote generoase iar rezultatele sunt foarte predictibile. Mai jos vei găsi o listă compusă de noi cu cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 20-08-2022, iar tot ce ai de făcut este să acorzi puțină atenție rândurilor următoare pentru a vedea cum poți profita ușor.

ponturi 1x2 pentru 20-08-2022

Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,40Pariază
Betano – top cotă!1,42Pariază
NetBet1,38Pariază
WinMasters1,41Pariază

Primul meci de mare interes pentru iubitorii pariurilor sportive este confruntarea din Premier League dintre Tottenham și Wolverhampton.

Oaspeții acestui meci vin după o serie de două meciuri dezamăgitoare de la începutul campionatului, cu o înfrângere și un egal, iar perspectivele pentru această partidă nu arată prea bine.

Tottenham vine cu speranțe mari pentru acest meci și pentru acest sezon, cu un antrenor capabil de lucruri mari, iar schimbările tactice par să aibă efect pozitiv asupra echipei, lucru demonstrat și în meciul din etapa trecută îîn egalul obținut la Chelsea Londra.

Având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe, startul pozitiv de care a beneficiat Tottenham în acest început de sezon dar și faptul că acest meci se joacă la Londra, voi miza pe o victorie fără probleme a echipei gazdă în acest meci.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Bournemouth – Arsenal 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,42Pariază
Betano – top cotă!1,44Pariază
NetBet1,40Pariază
WinMasters1,43Pariază

Arsenal se va deplasa la Bournemouth pentru a 3-a etapă din Premier League și potențial a 3-a victorie consecutivă.

Gazdele acestui meci au început sezonul cu o victorie surprinzătoare pe teren propriu împotriva echipei Aston Villa, dar bucuria nu a durat mult întrucât au fost învinși de Manchester City cu scorul de 4-0, într-un meci în care au reușit un singur șut pe poartă.

Arsenal se laudă cu unul din cele mai bune start-uri de campionat din ultimii ani, în special după plecarea celebrului antrenor Arsene Wenger, iar perspectivele acestui sezon îi încântă pe suporterii echipei londoneze, deoarece lotul actual pare capabil să lupte pentru titlu și un loc de Champions League, lucruri ce au lipsit clubului în ultimii ani.

Având în vedere faptul că Arsenal a jucat aproape impecabil și a obținut destul de ușor două victorii în primele două meciuri din campionat, meciuri ce nu au fost deloc ușoare, și ținând cont de lipsa de formă a echipei Wolverhampton, vom miza pe victoria echipei oaspete în această partidă.

Borussia Dortmund – Werder Bremen 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,40Pariază
Betano – top cotă!1,40Pariază
NetBet1,37Pariază
WinMasters – top cotă!1,40Pariază

Ultimul meci din cele propuse de noi ne duce în Germania, pentru confruntarea din Bundesliga dintre Dortmund și Werder Bremen. Echipa din Dortmund a început cu dreptul campionatul Germaniei, cu două victorii din 2 meciuri, și un golaveraj aproape perfect, având 4 goluri marcate și doar unul primit.

Nu același lucru se poate spune despre Werder Bremen, care a remizat în ambele meciuri disputate de la startul acestui sezon, având 4 goluri marcate și 4 primite.

Ținând cont de forma celor două echipe, de faptul că majoritatea meciurilor directe dintre cele două echipe au fost câștigate de Dortmund, dar și de faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Dortmund, vom miza pe o victorie clară a gazdelor acestui meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Cu siguranță ai văzut cât de simple și utile sunt propunerile noastre, cu cote foarte ușor de plasat și de urmărit, iar rezultatele meciurilor, după cum am explicat în rândurile de mai sus, sunt foarte predictibile.

Așadar nu ezita să pariezi cu cele mai bune ponturi 1×2 pentru 20-08-2022 și vei vedea cât de simplu este să câștigi!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status