Top 3 cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 01.08.2022

Home » Top 3 cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 01.08.2022

Începutul lunii August aduce chiar din prima zi meciuri senzaționale cu ocazii de neratat pentru iubitorii sportului rege. Mai jos am făcut o selecție ce credem noi că reprezintă cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 01.08.2022, așadar acordă 3 minute rândurilor următoare să vezi cât de ușor este să câștigi la sigur!

ponturi 1x2 pentru 01.08.2022

Energie Cottbus vs. Weder Bremen 2 (Echipa oaspete câștigă)

Primul meci din seria celor cu cote foarte bune este reprezentat de duelul din cupa Germaniei dintre Energie Cottbus și Werder Bremen.

Energie Cottbus este o echipa ce joacă în prezent în Regionalliga Nordost, a 4-a ligă din Germania, așadar pleacă evident cu șansa a doua în această partidă. Cu toate acestea, Energie Cottbus a jucat 4 meciuri amicale de pregătire a acestui sezon, iar rezultatele au fost destul de pozitive, cu doar o înfrângere, o remiză și două victorii.

Weder Bremen a reușit să promoveze din nou în prima ligă din Germania după un singur sezon petrecut în divizia secundă. Werder a jucat de asemenea 4 meciuri amicale în această vară, și cu toate că a obținut doar o victorie, o remiză și două înfrângeri adversarii au fost ceva mai valoroși decât a echipei Energie Cottbus.

Așadar, datoriră diferenței clare de valoare dintre cele două echipe, vom miza pe o victorie clară a oaspeților în această partidă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

HIFK vs. Inter Turku 2 (Echipa oaspete câștigă)

Al doilea meci foarte ușor predictibil cu cote foarte bune este reprezentat de duelul dintre HIFK și Inter Turku din prima ligă a Finlandei.

HIFK este clasată pe ultimul loc al clasamentului cu doar 7 puncte din 15 meciuri jucate, iar înfrângerile par să fie la ordinea zilei pentru această echipă.

Inter Turku are de asemenea o serie de 3 înfrângeri, însă este poziționată mult mai bine în clasament, anume pe poziția a 8-a cu 18 puncte din 15 meciuri.

Luând în considerare diferența destul de mare dintre cele 2 echipe, și ținând cont de forma foarte slabă demonstrată de gazdele acestui meci pe parcursul acestui sezon, vom miza pe o victorie a echipei oaspete în această partidă.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Drogheda United vs. UC Dublin 1 (Echipa oaspete câștigă)

Al treilea meci cu cote bune și rezultat previzibil din această zi este confruntarea din prima ligă a Irlandei dintre Drogheda și UC Dublin.

Drogheda se află momentan pe poziția a 8-a în clasamentul Ireland Premier Divison, aceasta fiind prima poziție ce se salvează de la retrogradare, cu un total de 26 de puncte. Echipa din Drogheda se laudă cu o remiză obținută în precedenta etapă pe terenul liderului Shamrock Rovers, și vine în această partidă hotărâtă să obțină cele 3 puncte pentru a se îndepărta de pozițiile ce duc la retrogradare.

UC Dublin se află pe ultima poziție în clasamentul Ireland Premier Division, și având în vedere că a acumulat doar 12 puncte și are un total de 16 înfrângeri în acest sezon în campionat, este ca și retrogradată din Premier Division.

Având în vedere diferența destul de mare de puncte dintre cele două echipe, și ținând cont de faptul că Drogheda a câștigat ultimele 4 meciuri directe, vom miza pe o victorie în acest meci a echipei gazdă.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Aceasta a fost doza de ponturi 1×2 pentru 01.08.2022

Așadar ziua de 1 August ne aduce oportunități de neratat pentru iubitorii pariurilor sportive, în special pentru cei ce abia se inițiază în această lume minutată a sportului, deoarece aceste meciuri destul de predictibile iar pariurile propuse sunt foarte ușor de înțeles și urmărit, evitând astfel confuzia dată de cote întortochiate și detalii greu de înțeles.

Nu rata șansa de a face bani sigur și ușor și pariază chiar acum pe cele mai tari ponturi 1×2 din 1 August!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status