Top 3 cele mai bune ponturi 1×2 pentru 25.09.2022

Home » Top 3 cele mai bune ponturi 1×2 pentru 25.09.2022

Ziua de 25 septembrie aduce cu ea multe meciuri spectaculoase din ligile sudamericane, dar ce este de luat în seamă este faptul că aceste meciuri reprezintă oportunități de neratat pentru iubitorii pariurilor, deoarece rezultatul acestor confruntări este foarte ușor de preconizat iar cotele sunt foarte bune. Mai jos vei găsi o listă cu câteva meciuri care considerăm că reprezintă cele mai bune ponturi 1×2, așadar acordă-le o șansă pentru a profita de aceste pariuri sigure și tu!

cele mai bune ponturi 1x2

CA River Plate – Talleres Cordoba 1 (Echipa gazdă câștigă)

Prima confruntare de mare interes pentru iubitorii pariurilor sportive este cea din prima ligă a Argentinei dintre River Plate și Talleres Cordoba.

Echipa gazdă a acestui meci se află pe poziția a 6-a în campionat, fiind la doar 6 puncte în urma liderului Atletico Tucuman, și vine în acest meci după victoria obținută etapa trecută cu scorul de 1-0 împotriva echipei San Lorenzo.

Talleres Cordoba se află pe poziția 24 în campionat, având doar 22 de puncte din 20 de meciuri jucate, iar diferența față de River Plate este de nu mai puțin de 10 puncte.

Având în vedere această diferență semnificativă dintre cele două echipe, dar și faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei River Plate, vom miza pe victoria gazdelor în acest meci.

Racing Club – Union de Santa Fe 1 (Echipa gazdă cțștigă)

Racing Club va primi vizita echipei Union de Santa Fe în etapa 21 din Liga Profesional din Argentina.

Echipa gazdă este în top 4 în clasament, la doar 4 puncte în urma liderului, și vine în acest meci după 2 victorii consecutive, demonstrând așadar forma bună în care se află echipa.

Union de Santa Fe vine în acest meci după două înfrângeri consecutive, fiind așadar într-o perioadă ceva mai slabă, iar echipa este clasată pe poziția 16 în campionat, având cu 8 puncte mai puțin cumulate decât Racing Club.

Având în vedere această diferență dintre echipe, dar și faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Racing Club, așadar aceasta va beneficia și de sprijinul propriilor fani, vom miza pe victoria echipei gazdă în acest meci.

Sao Paulo SP – Avai SC 1 (Echipa gazdă câștigă)

Al treilea meci din lista celor propuse de noi pentru ziua de 25 septembrie este confruntarea dintre Sao Paulo și Avai din prima ligă a Braziliei.

Echipa gazdă a acestui meci este clasată momentan pe poziția numărul 13 în prima ligă din Brazilia, având un total de 34 de puncte cumulate în 27 de partide jucate, cu 35 de goluri marcate și 31 primite.

Avai este clasată pe poziția 17 în Serie A a Braziliei, cu 28 de puncte din 27 de meciuri jucate, având un golaveraj ceva mai slab cu doar 26 de goluri marcate și 39 primite.

Ultimele 5 meciuri dintre cele două echipe sunt de asemenea de luat în calcul, deoarece 3 dintre ele s-au încheiat cu rezultat de egalitate, iar cele două pe care Sao Paulo le-a jucat pe teren propriu au fost câștigate de echipa de pe locul 13.

Având în vedere aceste lucruri, vom miza pe victoria echipei gazdă și în acest meci.

Ziua de 25 septembrie aduce așadar oportunități foarte bune pentru iubitorii pariurilor sportive, cu meciuri a căror rezultate pot fi anticipate ușor, iar cotele oferite de casele de pariuri sunt foarte bune. Pariază și tu folosind cele mai bune ponturi 1×2 pentru 25 septembrie ca să vezi cât de ușor este să fii câștigător!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status