Top 3 cele mai bune ponturi 1×2 pentru 25-07-2022

Home » Top 3 cele mai bune ponturi 1×2 pentru 25-07-2022

Cu toate că este o zi de luni, iar de regulă fotbalul tinde să lipsească, ziua de 25 iulie ne aduce câteva meciuri fascinante cu cote foarte bune care cu siguranță te vor interesa. Mai jos am ales o selecție de 3 meciuri care credem noi că reprezintă cele mai bune ponturi 1×2 pentru 25-07-2022, așadar nu ezita să citești aceste rânduri pentru a putea profita de această ocazie!

ponturi 1x2 pentru 25-07-2022

LA Galaxy – Atlanta United 1 (Echipa gazdă câștigă)

Major League Soccer vine cu o confruntare interesantă între LA Galaxy și Atlanta United. Echipa gazdă vine în această partidă în urma unei serii rușinoase de 3 înfrângeri consecutive, cu un total de 27 de puncte cumulate în 20 de meciuri în Western Conference din MLS.

Cu toate acestea, oaspeții acestui meci par să se prezinte și ei destul de rău, cu doar 24 de puncte cumultate în 20 de meciuri jucate în Eastern Conference din MLS. Cu toate că nu au o serie de 3 înfrângeri consecutive, Atlanta United are golaverajul mai slab decât gazdele acestui meci, iar faptul că acest meci se joacă la Los Angeles reprezintă un dezavantaj pentru Atlanta, care nu s-a descurcat bine în meciuri din deplasare în acest sezon.

Datorită acestor lucruri, dar și luând în considerare dorința de revanșă a echipei din Los Angeles, voi miza pe faptul că echipa gazdă va câștiga acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

SK Brann – Kongsvinger IL Toppfotball 1 (Echipa gazdă câștigă)

Al doilea meci din data de 25 iulie ne duce în Norvegia, pentru confruntarea dintre Brann și Kongsvinger.

Echipa gazdă a acestui meci este liderul detașat al First Division din Norvegia, cu un total de 39 de puncte din 15 meciuri jucate, și 11 puncte avans în fața ocupanților locului secund.

Kongsvinger se află pe poziția 11 din clasamentul aceleiași ligi, cu doar 17 puncte cumulate în 15 meciuri jucate. Între cele două echipe a existat o singură partidă recentă disputată în luna mai 2022, încheiată cu victoria echipei Brann cu scorul de 3-1.

Așadar, datorită faptului că acest meci se desfășoară pe stadionul echipei Brann care este lider detașat, voi miza pe un meci dominat clar și câștigat de echipa gazdă.

Varbergs BoIS – Hammarby 2 (Echipa oaspete câștigă)

Varberg va înfrunta echipa Hammarby în etapa cu numărul 15 din Allsvenskan. Echipa gazdă se află pe poziția 12 în clasamentul primei ligi a Suediei, cu un total de doar 15 puncte din 14 meciuri jucate, și vine după o serie de 5 meciuri în care a obținut o singură victorie.

Hammarby se află pe poziția a 5-a în Allsvenskan, la o distanță de doar 4 puncte de liderul clasamentului, așadar vine în acest meci cu dorința de victorie și de a se apropia de prima poziția în Suedia.

Luând în considerare și istoricul confruntărilor directe dintre cele două echipe, în care Hammarby a obținut 4 victorii în ultimele 5 partide, voi miza pe o victorie a echipei oaspete în acest meci.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Acestea au fost cele mai tari ponturi 1×2 pentru 25-07-2022

Așadar ziua de 25 iulie vine cu oportunități excelente pentru toți iubitorii fotbalului, având în vedere selecția bună de meciuri pentru pariuri, cu ponturi 1×2 ce prezintă oportunități senzaționale.

Aceste ponturi sunt excelente în special pentru începători, deoarece sunt ușor de înțeles și urmărit și reprezintă cea mai bună oportunitate de inițiere în lumea frumoasă a pariurilor sportive.

Nu lăsa să treacă nefructificată această șansă! Profită și tu acum!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status