Tiafoe – Bublik, Ponturi tenis ATP Eastbourne, 20-06-2022 

Home » Tiafoe – Bublik, Ponturi tenis ATP Eastbourne, 20-06-2022 

Sezonul de iarbă continuă în această săptămână cu ultimele două turnee premergătoare celui de-al treilea Grand Slam al anului, Wimbledon. Ambele fac parte din categoria ATP 250, ATP Eastbourne și ATP Mallorca. Vom încerca să venim cu cele mai bune pronosticuri, de la cele mai importante meciuri și de la aceste două competiții. Deschidem seria pronosticurilor de astăzi cu partida dintre americanul Frances Tiafoe și kazahul Alexander Bublik, din cadrul turului inaugural de la ATP Eastbourne. Meciul este ultimul a zilei programat pe terenul cu numărul 1 și va începe după ora 16:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Tiafoe – Bublik, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Tiafoe – Bublik

Frances Tiafoe: Formă sportiv 

Frances Tiafoe e un jucător ce se simte bine pe suprafața verde. Chiar dacă în acest sezon nu a reușit rezultate bune pe iarbă, jocul americanului se pliază foarte bine condițiilor de joc de pe cea mai rapidă suprafață din circuit. 

Tiafoe nu a jucat decât un singur meci în acest an pe iarbă. Săptămâna trecută, la Queen s, unde a fost eliminat de către elvețianul Stan Wawrinka. A fost însă o evoluție bună din partea jucătorului din State, care a fost aproape să câștige partida. 

Tiafoe a servit la 5-4, în decisiv, pentru câștigarea meciului, dar Wawa a făcut reabreak, de la 0-30 și a trimis meciul în al treilea set cu tie-break. Iar elvețianul a fost mai inspirat și s-a impus în la 7 în tie-break-ul decisiv. Jocul nu a fost rău, cu 71% procentaj reușită pe primul serviciul și trei șanse de break oferite, din care două salvate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul din turul inaugural de la Eastbourne nu va fi deloc ușor. Din contră. Se anunță un nou duel al serviciilor, iar diferența se va face la detalii. Nu ar fi exclus să vedem mai multe seturi cu prelungiri sau tie-break! 

Alexander Bublik: Formă sportiv 

Alexander Bublik e și el un jucător foarte solid pe suprafața verde. Kazahul are un serviciu foarte bun, care pe iarbă se pliază de minune. Dar și celelalte arme ale jucătorului din Kazakhstan au o eficiență crescută pe cea mai rapidă suprafață rapidă din circuit. 

Alexander a jucat patru partide pe iarbă din acest sezon, din care două au fost câștigate, iar două pierdute. Bublik a evoluat la Stuttgart și Qeueen s, unde a făcut tur doi la fiecare turneu. De fiecare dată a cedat în fața unor jucători buni și foarte buni pe iarbă, Murray și Cilic. 

Și de fiecare dată evoluțiile nu au fost rele. Contra britanicului a cedat în două seturi, 6-7, 3-6, în timp ce la Queen s, în fața lui Cilic, Alexander a cedat într-un set cu tie-break și unul în prelungiri. 13 ași a servit Bublik în ultimul meci, iar procentajul de reușită pe prima minge a fost de 78%! 

Meciul din turul întâi de la Eastbourne va fi dificil. Bublik va avea în fața un tenismen care se descurcă și el bine pe iarbă, iar disputa va fi una care pe care. Cred că partida e deschisă oricărui rezultat! 

Meciuri directe Tiafoe – Bublik 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători. În urmă cu trei ani, la Washington, iar Tiafoe s-a impus în două seturi! 

Ponturi pariuri Tiafoe – Bublik  

1S TGP(10,5) (total game-uri primul set – peste 11) cota 2,00 Superbet

Cred că startul partidei va fi extrem de echilibrat. Cu servicii foarte bune, cei doi jucători își vor face cu ușurință game-urile pe propriul serviciu, astfel că game-urile ar trebui să se deruleze rapid. Mizăm pe cel puțin 11 game-uri disputate în actul inaugural al meciului! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 22,5 cota 1,64 Fortuna

Meciul nu are cum să fie altul decât unul lung. E greu de crezut că vom avea multe break-uri, iar diferența se va face cel mai probabil în unul sau mai multe set-uri cu tie-break. Pariem cu încredere pe minimum 23 de game-uri derulate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status