Thompson – Nadal, ponturi tenis Roland Garros, 23-05-2022 

Home » Thompson – Nadal, ponturi tenis Roland Garros, 23-05-2022 

Ziua doi de la Roland Garros continuă cu multe alte meciuri programate. Așa cum v-am promis, pariez-online.ro e alături de voi, zilnic, cu cele mai bune pronosticuri, de la cele mai interesante partide. Am debutat cu dreptul duminică, toate cele patru pronosticuri fiind câștigătoare!  Pentru început trecem în revistă meciul dintre australianul Jordan Thompson și cel mai titrat jucător din istoria turneului de la Paris, Rafael Nadal. Meciul din turul inaugural de la Roland Garros e programat al treilea a zilei pe Philippe Chatrier și va începe după ora 16:00, ora României. Mai multe detalii despre confruntarea Thompson – Nadal, dar și pariurile găsite, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Thompson - Nadal

Jordan Thompson: Formă sportiv 

Jordan Thompson e un australian în vârstă de 28 de ani, clasat pe locul 82 mondial. Jucătorul de la Antipozi nu excelează pe zgură, fiind un tenismen care de-a lungul carierei a obținut cele mai bune rezultate pe suprafețele rapide, hard sau iarbă! 

În acest sezon, australianul nu are multe partide disputate pe suprafața roșie. Din cele 7 meciuri jucate pe zgură, Jordan are doar două victorii! Una în turul inaugural la turneul de la Houston, contra unui jucător modest, Steven Diez. Iar a doua a fost în cadrul unui turneu challenger, tot în fața unui jucător modest, Remy Bertola, locul 497!  

E clar că australianul nu se simte deloc bine pe zgura, iar perspectivele debutului la ediția din acest an de la Roland Garros nu sunt deloc optimiste. Thompson a mai luat câte un set în eșecurile de la Houston și Estoril, contra lui Garin și Ramos, doi dintre jucătorii buni pe zgură. 

Australianul nu a avut deloc șansă la tragerea la sorți. Jordan îl va întâlni în turul inaugural pe campionul Rafa Nadal. Meciul se anunță unul extrem de complicat, chiar și în condițiile în care ibericul nu e nici pe departe la forma sa obișnuită. 

Rafa Nadal: Formă sportiv  

Rafa Nadal e poate în cea mai slabă perioadă înainte de debutul la Roland Garros. Din 2004 nu s-a mai întâmplat ca Nadal să înceapă competiția din capitala Franței fără nici un trofeu câștigat înainte de startul celui de-al doilea Grand Slam al anului.  

E drept că o accidentare l-a scos din circuit mai bine de o lună și jumătate pe iberic. Iar Rafa a ratat turneele de la Monte Carlo șI Barcelona, acolo unde era jucătorul cu cele mai multe trofee câștigate. Iar la revenirea pe terenul de joc, ibericul nu s-a simțit deloc bine. 

La Madrid a ajuns până în sferturi, dar nu a avut șanse în fața lui Alcaraz, inclinându-se în trei seturi. Iar la Roma, după un start bun, Rafa a cedat în optimi contra lui Denis Shapovalov. Și în acel meci, pe lângă lipsa de formă, Nadal a resimțit dureri la picior, din cauza unei probleme mai vechi. 

Cum ziceam, a fost cea mai slabă pregătire pentru Rafa înainte de startul celui de-al doilea Grand Slam al anului. Nici un trofeu câștigat de iberic în sezonul de zgură și se anunță un turneu foarte dificil. Debutul pare să fie însă la îndemână, în fața unui jucător care nu se împacă deloc bine cu zgura.  

Meciuri directe Thompson – Nadal

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători. În 2020, la mastersul de la Paris, iar Nadal s-a impus cu 2-0 la seturi! 

Ponturi pariuri Thompson – Nadal

Total game-uri Nadal – sub 18,5 cota 1,55 Betano

Chiar dacă a avut cea mai slabă perioadă de pregătire a turneului de la Paris din ultimii 18 ani, cred că Rafa nu va avea probleme în meciul de debut de la Roland Garros. Adversarul este un tenismen modest pe zgură, iar Nadal va avea și ocazia să își îmbunătățească mai multe aspecte ale jocului său. Mizez pe o victorie categorică a ibericului, fără să aibă nevoie de set cu prelungiri sau tie-break! 

IS2&ISTGS(9,5) (Nadal câștigă primul set și vor fi maxim 9 game-uri disputate în primul set) cota 1,58 Superbet

Pare un pariu mai complicat, dar în realitate e de fapt un pariu simplu, cu șanse bune de reușită. Cred că Nadal va avea un start de meci cât mai solid, va încerca să comită cât mai puține erori și va închide rapid actul inaugural. Mizez cu încredere că Nadal va câștiga primul set al meciului și nu vor fi mai mult de 6 game-uri disputate în primul act!  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status