Thiem – Bautista-Agut, Ponturi tenis ATP Bastad, 14-07-2022

Home » Thiem – Bautista-Agut, Ponturi tenis ATP Bastad, 14-07-2022

Deschidem seria pariurilor de astăzi din tenis cu un o confruntare mai mult decât interesantă, duelul dintre austriacul Dominic Thiem ș spaniolul Roberto Bautista Agut, din cadrul turului secund a competiției de la ATP Bastad. Meciul este al treilea a zilei, programat pe terenul central și va începe în jur de ora 16:30, ora României. Mai multe detalii despre duelul Thiem – Bautista Agut, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Thiem – Bautista Agut

Dominic Thiem: Formă sportiv 

Dominic Thiem a reușit prima victorie într-o competiție ATP în acest an! În turul întâi, austriacul a trecut, în trei seturi de finlandezul Emil Ruusuvuori, 4-6, 6-1, 7-6! După o pauză foarte lungă, din cauza unei accidentări, revenirea austriacul a fost una foarte grea! 

Domi a încercat să evolueze cât mai mult în competiții pe zgură, suprafață pe care se simte cel mai bine. Însă evoluția din meciul cu Ruusuvuori a fost parcă la un nivel mult mai bun. Săptămâna trecută, la challengerul de la Salzburg, Thiem obținuse prima victorie a sezonului!  

Reverul a funcționat din nou la un nivel ridicat în meciul cu Ruusuvuori. La fel ca și lovitura de dreapta. Dar cifrele au arătat încă o mare vulnerabilitate în jocul austriacului. Nu mai puțin de 12 mingi de break oferite! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Agut, din turul secund va fi și mai greu. Dar cu încrederea mult mai mare după victoria cu Ruusuvuori, austriacul speră să evolueze cel puțin la el de bine și contra spaniolului. 

Roberto Bautista Agut: Formă sportiv 

Roberto Bautista Agut revine pe terenul de joc după eliminarea de la Wimbledon. Ibericul a făcut și el o pauză în acest an, tot din cauza unei accidentări. Pauză care l-a făcut pe spaniol să rateze aproape tot sezonul de zgură! 

Pe iarbă, Agut nu s-a mișcat deloc rău. Roberto s-a acomodat rapid condițiilor de joc suprafeței verzi și a obținut câteva rezultate bune. Finală la Mallorca, chiar în fața propriilor fani, dar pierdută cu Stefanos Tsitsipas. În trei seturi!  

La Wimbledon, tot din cauza unei probleme medicale, Agut a fost nevoit să se retragă înainte de meciul din turul doi. Asta după ce în runda inaugurală nu a cedat decât 4!! Game-uri în meciul cu Balazs! 

Disputa de la Bastad nu va fi deloc ușoară. Chiar dacă-l întâlnește pe Thiem într-o formă departe de cea ideală, spaniolul va trebui să muncească pentru victorie. Nu ar fi exclus să vedem un nou meci cu trei seturi! 

Meciuri directe Thiem – Bautista Agut 

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de partea spaniolului, 4-1! Ultimul duel a avut loc anul trecut, la Doha, când Agut s-a impus în trei seturi!  

Ponturi pariuri Thiem – Bautista Agut 

Total game-uri meci peste 19,5 (în mecise vor disputa cel puțin 20 de game-uri) cota 1,47 Superbet

Se anunță un meci disputat, între doi jucători buni pe zgură. Chiar dacă ambii sunt la un nivel depărtat de cel ideal, sunt toate premisele unui spectacol. Thiem va încerca să repete evoluția bună din turul anterior și cred că vom vedea cel puțin 20 de game-uri disputate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Bautista Agut cota 1,49 Unibet

Cred că austriacului îi va fi greu să lege două victorii la rând. Mai ales că adversarul va fi și mai bun de această dată. Thiem încă e vulnerabil, iar în fața unui jucător ca Agut, e greu de câștigat. Mizez pe succesul jucătorului spaniol! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status