✅ ❌ Ţara Galilor – Iran, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 25 noiembrie

Home » ✅ ❌ Ţara Galilor – Iran, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 25 noiembrie

Țara Galilor a avut o performanță remarcabilă în primul său meci din Grupa B împotriva reprezentativei din SUA, reușind un egal cu scorul de 1-1. Iran, însă, a pierdut răsunător împotriva Angliei, reușind totuși să marcheze două goluri. În a doua tură a grupei, cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată în istoria lor, pe gazonul stadionului Ahmad bin Alli din Al Rayyan, la ora 12:00. Iată avancronica noastră pentru duelul Ţara Galilor – Iran.

Sari direct la pont >>

Ţara Galilor – Iran, Grupa B, FIFA World Cup 2022 Qatar

Țara Galilor

Jucătorii galezi se pregătesc pentru runda a doua de la Mondiale de pe locul trei din grupă, având un singur punct din egalul cu SUA. Deși nu și-au început parcursul mondial cu dreptul, Țara Galilor mai are șanse de a se califica în următoarea fază a Campionatului Mondial.

Ultimele meciuri

În ultima partidă aceștia reușesc să egaleze pe SUA, terminând prima etapă de la Mondial cu 1-1. Înainte de Mondiale, în ultimul meci amical, galezii obțin același rezultat, find egalați de Cehia, scor 1-1. În ultimele 5 confruntări aceștia obțin două remize importante, contra celor de la SUA, cu 1-1 și împotriva Belgia, în Nations League, cu 1-1. Deși rezultatele acestora nu sunt tocmai slabe, nu am uitat de cele trei înfrângeri consecutive, disputate contra Poloniei, Belgiei și Olandei. Nu putem spune că Țara Galilor este o echipă stabilă, însă în Qatar vor da tot ce au mai bun.

Forma echipei

Ca și rezultat al meciurilor descrise mai sus, prestația impusă de către aceștia este una destul de slabă pe plan general, fiind într-o situație nefavorabilă. Singura opțiune este locul doi din grupă, care nu pare a fi unul ușor de atins, galezii având un singur punct din prima etapă. Obiectivul lor este destul de greu de îndeplinit, obținerea calificării mai departe fiind legată de cele două etape rămase. Aceștia sunt focusați pe Mondial, însă totul depinde și de rezultatele celor trei concurente din grupă.

Jucători cheie

Lotul echipei din Țara Galilor nu este unul dintre cele mai stabile din Campionatul Mondial, însă aceștia dețin jucători precum veteranul Gareth Bale sau James. Aceștia, deși nu se află în cea mai bună formă, sunt unii dintre principalii galezi care pot schimba soarta naționalei lor.

Echipă probabilă și absenți

Calificarea este destul de greu de obținut, lotul având presiune asupra etapelor rămase. Un plus pentru galezi este lotul complet, fără absențe.

  • Echipă probabilă (4-4-3): Hennessey – Robert, Rodon, Mepham, Williams – Smith, Ampadu, Norrington – James, Moore, Bale

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Iran

Reprezentativa iraniană se pregătește pentru a doua rundă după un eșec major contra Angliei, pierzând cu scorul de 6-2. Aceștia nu depun o prestație tocmai bună, însă nici concurentele din grupa B nu sunt cele mai ușoare de învins.

Ultimele meciuri

În ultimul meci, iranienii sunt înfrânți drastic de către Anglia, cu scorul final de 6-2. Înainte de Mondiale, în meciul amical contra Tunisiei, echipa Iranului a suferit altă înfrângere, cu scorul de 2-0. Pe lângă cele două înfrângeri, nu putem trece cu vederea rezultatele pozitive ale acestora, câștigurile contra Uruguay și Nicaragua.

Forma echipei

Din păcate pentru Iran, rezultatele de care au dat dovadă până acum nu sunt în de ajuns pentru a le oferi calificarea. Diferența de restul echipelor din grupă este mare, aceștia fiind într-o situație destul de grea, șansele lor de a se califica fiind aproape inexistente. Din privința obiectivului iranienilor, ținând cont de șansele foarte mici de calificare, aceștia se mai focusează doar pe terminarea grupei B cu o figură decentă.

Jucători cheie

Lotul nu este unul care să poată confrunta echipe precum SUA sau Anglia, neavând un prim 11 care să le aducă calificarea. Din punct de vedere al lotului, Iran este inferioară, având, totuși, în primul 11 jucători precum Taremi și Azmoun.

Echipă probabilă și absenți

Lotul echipei naționale din Iran va fi complet în confruntarea contra Țării Galilor.

  • Echipă probabilă (4-3-3): Hosseini – Moharrami, Pouraliganji, Hosseini, Mohammadi – Noorollahi, Hajsafi, Ezatolahi – Jahanbakhsh, Taremi, Azmoun

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Confruntări directe Ţara Galilor – Iran

Galezii au mai înfruntat Iranul odată, acum mulți ani – ultima întâlnire între cele două naționale a fost un meci din 1978, Dragonii câștigând cu scorul de 1-0

Ponturi pariuri Ţara Galilor – Iran

Interval goluri 2-6 (minim 2 și maxim 6 goluri) cota 1.47 (Superbet) ✅

Deși echipele se află pe poziții destul de similare, ne așteptăm la un meci în care voința de a se califica va decide rezultatul. Meciul va fi unul ofensiv, în care Dragonii vor profita de lotul slab al Iranului și vor ataca poarta acestora cât mai des posibil. Ne așteptăm ca în meci să se marcheze cel puțin două goluri.

PsF 1 (Țara Galilor conduce la pauză sau la final) cota 1.80 (Superbet) ❌

Așa cum am precizat și mai sus, ambele echipe vor încerca să impună un joc cât mai ofensiv, însă forma superioară a galezilor își va spune cuvântul. Dragonii Roșii nu vor da cu piciorul ocaziei de vineri, și vor conduce cel puțin la pauză.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status