Swiatek – Kasatkina, ponturi tenis Roland Garros, 02-06-2022

Home » Swiatek – Kasatkina, ponturi tenis Roland Garros, 02-06-2022

Ziua 12 de la Roland Garros programează cele două semifinale de pe tabloul feminin, iar pentru început vom trece în revistă disputa dintre liderul mondial, Iga Swiatek și rusoaica Daria Kasatkina. Partida este a doua a zilei programată pe Philippe Chatrier și va începe după ora 16:00, ora României. Mai multe detalii despre duelul Swiatek – Kasatkina, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Swiatek - Kasatkina

Iga Swiatek: Formă sportiv 

Iga Swiatek este cea mai în formă tenismenă din circuit. Poloneza a ajuns la 33 de victorii la rând după ultimul succes, 2-0 în sferturi contra americancei Jessica Pegula. Liderul mondial e mare favorit să câștige titlul la Roland Garros. 

Iga nu a avut emoții decât în două partide. Dar e mult spus emoții, ci mai degrabă mici sincope. În partidele din turul trei și patru, când Swiatek a avut nevoie de un set cu prelungiri, respectiv cu tie-break, pierdut. Meciul cu Zheng din optimi a fost singurul e la acest turneu când poloneza a cedat set și a fost nevoită să revină de la 0-1 la seturi. 

Dar în nici unul din aceste două partide nu s-a pus vreun moment problema învingătoarei. Iga și-a dominat adversarele de o manieră categorică și pare de neoprit în acest moment. În ultimul meci, contra numărului 11 mondial, jocul a fost la fel de solid, iar loviturile de dreapta și rever au funcționat din nou la cote înalte. 

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Swiatek e la doar o victorie distanță de o nouă finală la Roland Garros. Poloneza va da în semifinale peste o adversară relativ incomodă, dar la jocul etalat de către liderul mondial, mă îndoiesc că Iga ar putea avea probleme în această confruntare. 

Daria Kasatkina: Formă sportiv 

Daria Kasatkina a jucat și ea foarte bine la ediția din acest an de la Roland Garros. Rusoaica a jucat însă bine pe toată durata sezonului de zgură din această primăvară, obținând rezultate bune. Dar fără doar și poate, prezența din semifinala de pe zgura pariziană e cea mai bună performanță. 

Culmea, Daria e printre cele două jucătoare fără set cedat la Roland Garros până acum, performanță pe care liderul mondial nu a reușit-o. Kasatkina nu a avut adversare solide în primele runde, dar asta nu ia cu nimic din meritele numărului 20 mondial. 

Dar ultimele jucătoare eliminate au fost cel puțin decente spre bune, însă maniera victoriilor a fost de asemenea categorică. Shelby Rogers, Camila Giorgi și compatrioata Veronika Kudermetova au fost ultimele jucătoare din turneu pe care Daria le-a eliminat. Și nu oricum, ci prin victorii clare, fără nici o emoție. 

Cel mai important test de la acest turneu va veni în semifinale, în fața liderului mondial. Kasatkina a jucat foarte bine pe durata acestui turneu și are mare încredere că poate face o figură bună în fața celei mai în forme tenismene din circuit. 

Meciuri directe Swiatek – Kasatkina

De patru ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare, într-un interval de mai puțin de un an, iar raportul este de 3-1 în favoarea polonezei. Ultimul meci direct a fost în acest an, la Doha, iar Iga s-a impus cu 2-0. 

Ponturi Pariuri Swiatek – Kasatkina

Scor corect 2-0 (victorie Swiatek 2-0 la seturi) cota 1,38 Superbet

Chiar dacă am ales o cotă mai mică, șansele de reușită sunt foarte mari. Iga e în mare formă, vine după succesul clar cu Pegula și nu cred că va avea emoții nici în partida din semifinale. Kasatkina a jucat și ea bine, dar nici un adversar învins nu se ridică nici pe aproape la nivelul liderului mondial. Mizez pe un succes în minimum de seturi pentru jucătoarea din Polonia. 

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Total game-uri meci sub 21,5 cota 1,42 Betano

Cred că nici acest meci nu va fi unul prea lung. Swiatek va începe tare meciul, ca de obicei și va încerca să câștige cât mai multe puncte. Kasatkina are nevoie de multă agresivitate pentru a face față ritmului impus de Iga, dar mă îndoiesc că rusoaica va putea menține prea mult ritmul. Mizez pe un meci cu maxim 21 de game-uri disputate. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status